- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én élőben először gyárban találkoztam ezekkel, a beszállítók a gépekbe épített PC-khez előszeretettel adtak hanyattot, mert az jobban használható volt a billentyűzetet tartó kis konzolon.
-
TheAquir
csendes tag
En ugy kiprobalnek egy ilyet mondjuk egy hetig a szokasos dolgokra meg jatekra is (Elite Dangerous)
Lehet kicsit kihasznalom az Amazon visszakuldesi szabalyzatat erre...
-
bacsis
Közösségépítő
Hát ti nagyon hülyék vagytok

Köszi twollah, feldobtad a napom
bár látom beszürkültél
-
FoLey-v
addikt
Jobbról a második ha jól emlékszem csodák palotájában volt hasonló egér egy élmény volt használni.

-
twollah1976
őstag
-
Golyós egeret használni buzis, az igazi férfi csiklóegeret használ.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
ok sir.
elnézést
-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
reflektálnék...

-
törölt tag
hanyattegér
egy méltatlanul elfeledett szó, mint az orkánkabát
memoríz
-
rover45
őstag
Úúúú, volt olyan kék golyós A4Tech-em...
Imádtam!!!! -
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Wimbledon Edition...
Hogy én ezt mennyire kerestem régebben...
-
DraXoN
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
waooúú.. még szőrös is.. iJeNtEt még nem is láttam

.. anno láttam még valahol "varázsgömbszerű" hanyattegeret. egy kisebb medicinlabda méretű golyó volt benne középen, ami mellett 2 csík volt a gomb...
de még kép formájában se találok sehol hasonlót se... de már vagy 15 éve, hogy láttam valahol... -
Syl
nagyúr
válasz
twollah1976
üzenetére
Te vagy a nap trollja

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
twollah1976
üzenetére
Az enyimé (a képen a jobb szélső) rádiós lézeres, szal a tied gagyi, így az nem érdekel

Szerk: most látom, a tiedből hiányzik a golyó... Most akkor át akarsz vágni engem?

-
Volt a cégnél egy Logitech, egész pofás darab volt, nem tudom hova tűnt, de körülnézek bent, hátha.
2000-2001 környékén vehették, akkor volt egy géppark modernizálás, aztán szerintem a következőnél eltűnt
-
bacsis
Közösségépítő
Én 2000-ben, 8-as ballagásomkor nézegettem nagyon, 15rongyért voltak a Media Markt-ban.. aztán bátyám kérdezte, hogy hanyattegér kell vagy KP... De mivel a 100Mhz-es P1 már 2000-ben sem számított valami acélosnak, így inkább a kp-t kértem... De bő 15 évvel később csak beteljeseült az álom, és mostmár lassan 3 éve aktív hanyattegér használó vagyok

-
bitpork
nagyúr
Beh szép idők is voltak amikor gyerekkén könnyeket hullattam hogy legyen ilyenem - értelmetlenül, mert semmire nem tudtam volna használni de nagyon akartam mégis

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)