Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
telescreener
üzenetére
DathSun jól mondja...
NA meg pl mi van ha BIOS-ról szeretnék képmentést csinálni?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
telescreener
üzenetére
egy 550-es K6-III+ és Windows ME-ről van szó... csak képet szeretnék felvenni, de mondj olyan progit ami tud Windows ME alatt úgy képet menteni, hogy támogatja a voodoo2-t is

Na meg jó volna ha oprendszertől függetlenül is mehetne a dolog
nem a frissítéssel van gond.. 640X480 megy 100HZ-en is... Svideón keresztül is összekötöttem a cuccost, van S-video HDMI átalakító, azzal ok, még az 1280X1024 is de Svideonak olyan a képe hogy inkább kifényképzem a monitorról a képet

-
bacsis
Közösségépítő
anno még sikerült beröffenteni Svideo kimeneten, de annak oylan fos volt a képe hogy még inkább szégyeltem volna magam miatta
arról nem beszélve hogy túl sok ISA-s VGA kártyát nem gyártottak S videóval

-
bacsis
Közösségépítő
Kéne még egy natív HDMI-s gép megnézni azzal hogy megy-e a móka... lehet ez az adapteres téma nem fexik neki, függetlenül attól hogy Dsub-ból vagy DVI-ból kap HDMI jelet... de ez is cak egy tipp

és az a baj hogy ez nem egy hétköznapi termék, így neten sem találni semmi infót
-
bacsis
Közösségépítő
Rátoltam a TI4600 DVI kimenetére ismét a DVI HDMI átalakítót, majd úgy rá a kártyára, most a Windows ME felismerte a kártyát mint monitor
és most a maximális felbontás cserébe 848X 480 lett... persze hiába állítom be ezt, már akkor is elszáll a kép out of sync-el... szóval tuti hogy nem a Dsub HDMI konverter viccel meg...
esetleg a progiba kell valamit állítani?
a PAL-B szabvány az jó nekünk?
Nézd meg a cikkeimet... sokszor úgy van a CRT monitorról lefényképezve a cucc... tiszta gáz...
ezen változtatnék
VIPowER! Köszi, remélem fut a progi win 9x alatt is
-
bacsis
Közösségépítő
szerk2: GTA2-t indítva is no signal fogad pedig beállítottam hogy 640X480ba induljon

-
bacsis
Közösségépítő
pici előrelépés:
Na szóval...
Rádugtam a monitoromra a HDMI átalakítót persze adott képet meg minden...
Mondjuk egyszerű moncsim van és nem tudja kiírni a felbontást meg a frissítést.. vagy én nem találtam meg
NA mindegy ebből felbuzdulva, hogy aszondod hogy nem jó a felbontás/ frissítés, levettem 640X480-ra, majd visszakötöttem a kártyára, és tádám a desktopot már így tudja...
a kérdés az hogy ha elindítok egy játékot, megtartja-e a képet vagy megint elszáll mert akkor nem vagyok sokkal előrébb
szerk: Quake Glide módban elindít és már írja is hogy no signal

Szóval akkor tudjuk hogy a felbontás/frissítés nem pálya valaminek...
Vajon ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
-
bacsis
Közösségépítő
uhh ezt nem értem..
Ha azt kötöd a rögzítő hardver helyére
Mit kötök?
NewFolderUse!
Megvártam hogy betöltsön a Windows ME 1024X768-as felbontásban... lehúztam a VGA kártyáról a monitort majd rádugtam a VGA HDMI átalakítót, progi elindít, és már egyből out of sync-et dobott.. pedig betöltés után már nem változik a felbontás... ez sem nyert
Jahh igen, még annyi hogy amit linkeltél HDMI konverter, kísértetisesen hasonlít az enyémhez... nem tom azzal miért lennék beljebb
-
bacsis
Közösségépítő
Amit ad a gép POST képernyőnél, BIOS-nál is ugyanaz a felbontás marad, és pl BIOS-ba belépve is out of sync-et dob...
Ha a konverter csak egy irányba és HDMI-ről DSub jelet tudna csinálni, akkor POST képernyős képet sem adna, továbbá ahogy írtam, próbáltam DVI-HDMI átalakítóval az átalakítót megkerülve képet varázsolni a kártya szoftverére, de ugyanaz a hibajelenség..szerk: a BIOS képernyő biztosan nem megy 1280X1024-ben

sem pedig a Boot logó sem az XP sem a Win ME esetében.... -
bacsis
Közösségépítő
UP annak, akinek van tippje merre induljak

Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

arról nem beszélve hogy túl sok ISA-s VGA kártyát nem gyártottak S videóval
a PAL-B szabvány az jó nekünk?