- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
-
Kassadin
addikt
Játszd végig a Braid nevű játékot külső segítség nélkül.
-
"Kijött a játék és emberrel még nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy nem jó a játék."
Ezek szerint en mar nem vagyok ember. Hmmm asszony sem vagyok. De akkor mi?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
atidzsiforc #29 üzenetére
mármint kevesebb fajta
-
atidzsiforc
őstag
Amugy meg miaz, hogy kevesebb dragako van, sz@rasig droppolt a mob nekem heteken at a sok szines kavicsot. Igaz jo ideje ra se neztem, lehet visszavettek belole.
-
Crystalheart
őstag
válasz
atidzsiforc #26 üzenetére
Az ugrás hagyján, a Dio2-ben is nagyot röhögtem, mikor Kurastban egy komplett tavat átugrott a barbi.
De azt csak kevésszer tapasztalom. Hanem minden egyes ellenség úgy esik el, mint a TitanQuestben.
-
cskamacska
addikt
"kétdzsigabájtos a gétéikszkéccázasom"
"amiket a látvánnyal akarnak eladni"
"Manapság már a sz@rt is el lehet adni, ha szépen van becsomagolva"Wut? o.O Hol éltek emberek, már réég túlléptünk a mókusvakítós korszakon, jelenlegi játékok se nem szépek, se nem összetettek. Sajnos aki ma is még a grafikát hibáztatja, mint a játékipart entellektuel nyomorba döntő főgonoszt, az erőteljesen árnyékra vetődik, a PC kor dominanciájának végével a pixelhajhászás is megtorpant, a mostani középszarul kinéző multiplatform cuccokat sok mindenért lehet szidni, csak azért nem, mert a játékmenet összetettségét épp a kinézetért cserélnék be.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Crystalheart #25 üzenetére
Sanctuary vilagaban holdi gravitacio van, azert tud ekkorat ugrani a barbar.
-
Crystalheart
őstag
Én ezeket betudom annak, hogy végül is valamennyire megváltoztatták a rendszerét. Hogy a D2 rendszere olyan volt, amilyen, az is szinte a véletlen műve volt, épp olyanra találták ki. Függetleníteni kell magunkat ettől.
Sokkal inkább zavar az, hogy a fizikai motor gravitációja holdbéli szintre van állítva, és hogy szinte nincs is gore elem a játékban.
-
bacsis
Közösségépítő
mert a semminél természetesen jobbak
csak szimplán örülnék ha a kövek annyit érnének mint a diablo2-ben
vagy legalábbis úgy lenne megcsinálva hogy a kövek tulajdonsága nem úgy lenne hogy sisak, fegyver other, hanem rendesen (szinte) minden eszközbe rakva mást és mmást adnának
-
Huma
addikt
Nem hiszem. A játék egy része a szervereken fut. Nem lehet módosítani. Ráadásul a Blizz nem támogatja a dolgot és simán bannolnak, ha belenyúlsz a játékba.
Mivel valódi pénz is mozog a játékban ezért kizárt, hogy megengedjék a modokat amivel tisztességtelen előnyökhöz is lehetne jutni.Esetleg ha sikerül majd valahogy feltörni a játékot és leszimulálni a szerveroldalt offline, majd akkor megjelenhetnek modok. De addig kizárt.
-
callmeakos
veterán
Van pár játék amitől nem indulok be.... Na ez azok közé tartozik...
-
Huma
addikt
Ráadásul azzal harangozták be a D3-at, hogy milyen nehéz lesz az új fokozat, az inferno. Mindenki ujjongott, hogy végre egy kis kihívás. Aztán mikor rájöttek, hogy tényleg olyan nehéz lett mint amilyennek a Blizz ígérte, rögtön telesírták a fórumokat, hogy nem tudnak haladni és mindig meghalnak.
Azóta a Blizz mást sem csinál csak nerfeli a játékot. A legújabb patch, ami hamarosan érkezik: [link]
Lassan semmi kihívás nem marad a játékban.
-
bacsis
Közösségépítő
-
ŐŐŐŐ.... D2-ben rúnákat kellett rakni az itemekbe, mert a kövek sz@rok voltak.
A cold dmg a legtrükkösebb ebből a szempontból, mert még talán most is meg lehet csinálni, hogy "permafreez"-be tartod az ellent ami egyértelműen nem cél.
(#12) DeFranco: Igen, nem vagy egyedül. Ezért lett ilyen "nagy a zsák".
-
Huma
addikt
A játékipar majdnem ott tart ahol a filmipar. A kiadott termékek ötlettelen, lebutított valamik amiket a látvánnyal akarnak eladni.
Manapság már a sz@rt is el lehet adni, ha szépen van becsomagolva. Úgy tűnik a mai fiataloknak erre van igényük/igénytelenségük. (tisztelet a kivételnek) -
DeFranco
nagyúr
Az meg tényleg ne legyen már hátrány, hogy nincs tele a zsákod 3 itemmel.
Ennyire hiányzik a falubarohangálás 3 percenként?Épp most játszom a Titan Questtel, ez az első ilyen stílusú játékom, diablo is kimaradt teljesen, de ez az egy, ami nagyon zavar. Itt szerencsére van teleport, de hogy állandóan (~2 percenként) homerun-t kell csinálnom, "kissé" zavaró. Pedig a hulladékot fel sem veszem.
#7: én nem azt mondtam, hogy jól van így, csak hogy miért van így.
@danih: lvl. 10, harmadik teleportos hely (valami m. betűs) eleje eléggé (~11 órám van benne)
-
bacsis
Közösségépítő
nem a francokat nem voltak jók a kövek.. paladinnál szarásig raktam a pajzsot "sárga" kövekkel, így baszhatta az ellen a villámsebzését
mindegyik kő adott a pajzsba valamiféle védelmet, fegyverbe sebzést... "kék" kő fagyasztás seebzése sem votl semmi "lefagyott" az ellen, és még sorolhatnám
Nem roghangáltam a faluba 3 percenként, "hulladékot" nem vettem fel -
A "fejlődési pontokat" szinte lehetetlen balanceolni, ha a user oszthatja.
Socketek és drágakövek: A D2-ben a kövek kb. semmire nem voltak jók.
Talán a zöldkavics kicsit erősre sikerült, de legalább mindegyik jó valamire.Az meg tényleg ne legyen már hátrány, hogy nincs tele a zsákod 3 itemmel.
Ennyire hiányzik a falubarohangálás 3 percenként?"Diablo II-ben volt tűz fagyasztás és villám ellenállás... Itt én ezzel nem találkoztam, nem igazán figyeltek erre (sem)?!"
600 allres alatt úgymegfekszel Inferno Act2+, hogy öröm nézni. -
törölt tag
Azért az én korosztályom is szeretne valami kihívást a játékokban, szal nem csak a 20-30 éves emberkék vannak ezzel így.
-
Amit már néhányszor elmondtam. D3 is 5 évesek szintjére lett lebutítva, ahogyan a WoW is. Most biztosan ez a menő!
-
DeFranco
nagyúr
Ha igény van rá, akkor az ki fogja termelni a kínálatot is. El kell fogadni, hogy tényleg egyre inkább rétegigénnyé válnak a komplex játékok, mert a "régi generáció" felnő, nincs már ideje fél napot a gép előtt punnyadni, gyors, fél-egy órás meneteket szeretne, de úgy, hogy azért valamennyi sikerélménye is legyen. Az újak azok újak, nem kommentálom.
Annak a bő maroknyi régi motorosnak, aki igényli a régi iskolát, fejleszt(het) pár garázskiadó, akinek megéri ilyen kereslet mellett megcsinálni egy programot.
-
danih
veterán
Minden le van ma már butítva ami játék, "Press X to make the world safe for democracy".
Elterjedtek a számítógépek a Dio2 óta, jöttek konzolok bla bla mindenki ismeri a történetet. -
bacsis
Közösségépítő
bocs a hibákért, meg hogy nem olyan "szépen" fogalmaztam, ez most így hírtelen felindulásból jött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az előzmény annyi, hogy én elég későn toltam ki a Diablo első részét, olyan 2002 körül... Utána nem sokkal nekiálltam a...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest