Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Igen, pl a Patriot készített 700-as ramokat... Jahh hát oda már elég laza időzítést kellett neki belőni de legalább 700-as volt...
Kérdés, hogy milen proci mellett lehetett kihasználni, ha a 939-es proccok mem vezérlője meghal 630MHz fölött?!
puttputt! Örülök, hogy itt vagy, de választ nem kaptam tőled

-
proci985
MODERÁTOR
hm, voltak 700asok is?
én már 500 fölöttiekről se nagyon hallottam... olyasmik voltak, mint a ddr-1200asok, tehát kb két gyártó 1-1 termékéről van szó?kicsit keresgéltem... az Xbiten volt is egy Patriot DDR700, de az eléggé rosszul futott.
xbit szerint Samsung TCCD chippes memek elvileg közepesen jól (ilyen van a nevezett patrioton), Winbond UTTke ajánlottak, pl az OCZ EL DDR PC3500 Gold GX.
olvasgatva picit az oldalt megpróbálnék lazítani az időzítéseken, esetleg átállni 2Ts command ratere. benchek nem örülnének, de ha a mem a szűk keresztmetszet a tuningban...

-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
Remélem még valaki jár erre, mert lenen egy kérdésem!
az oldalamon elég sokan az "egyéb"-re szavaztatok, mármint hogy hogyan értesülnétek a friss cikkjeimről... itt igaziból mire gondoltatok? a logoutra? -
proci985
MODERÁTOR
ügyes! érdekes látni, hogy a 600as ddr1esekből is sikerült kifutni.
szerk: bográcspartyhoz meg jó szórakozást, sajnos én több okból sem tudok részt venni.
-
bacsis
Közösségépítő
az is megvolt

A proci egy hivatalosan 3 magos 2,6GHz-es Phenom II X3 710-es...
4160ig jutottam 4 maggal vele...
Sajnos kifulladt alóla a DFI!!!!!!!! Lapom

-
Sonky
aktív tag
Jó lett

Bár megnéztem volna az 1800+ Athlon XP-t

-
bacsis
Közösségépítő
Igen de szép emlék is mikor még léggel próbálkoztam... aztán szépen lassan jutottam előrébb mélyültem el a tuningolásba... persze most is csak egy kis egyszerű amatőr túner, vagy tuninger kinek hogy tetszik jobban vagyok... De azért már eljutottam oda, hogy úgy gondoltam, hogy a tuning eredményeimnek egy külön oldal kell.. így aki kíváncsi a tuningjaimra az legalább egy helyen megtalálható és semmit nem kell keresgélnie hisz ott csak tuning eredmények illetve bemutatók vannak/lesznek

-
Gergő_
őstag
Nem teljesen értem ezt...

Én jobban örülnék ha PH-n tudnád publikálni a tesztjeidet, de úgy látom nincsenek rá igazán keretek. Emlékszem még arra hogy egy elég régi vassal fogtál neki egy versenynek pár éve, mindenki kinevetett majd az eredményeid után csak néztek.
A PH-nak is elkélne egy tuningportál a játék- és mobil- mellett. Szerintem lenne elég cikkíró/házigazda jelölt és megfelelő színvonalat is tudnátok produkálni. -
kovsol
titán
szép eredmény! nekem egy s754-es mobil a64 3000+ om van ami 1800Mhz és 1MB L2
én egy DFI lapban próbáltam a tuningot és állandó használattal bírta léggel a 2500Mhz -t de nekem a corsair ramjaim amik alapból csak 400Mhz esek 510Mhz körül megdöglenek cl3-3-3-8 al emelt fesszel is és így vissza osztott ramokkal használom a gépet, régen ez mekkora durva cucc volt azért, most meg még a windowst is lassúnak érzem még egy c2d után is -
bacsis
Közösségépítő
Közben újabb szavazás került ki az oldalra

-
bacsis
Közösségépítő
Dehogyis nem... csak kevesebbszer... de azért a havi egy cikket a továbbiakban mindenképpen szeretnék itt is publikálni.. hiszen az oldalam csak a tuningal fog foglalkozni... többynire... viszont szívesen tesztelek VGA kártyákat vagy hasonlítok össze processzorok teljesítményét.. az ilyen jellegű írásaim mind itt fognak megjelenni, na meg az őrült hűtési kísérleteim is

-
^Clown
addikt
Itt a Logout!-on már nem is fogsz publikálni semmit?
-
7
addikt
Ha problémát jelent itt az oldalad reklámozása, nemes egyszerűséggel ne csak egy linket dobj be, hanem magát a tesztet, aztán a végén és/vagy elején tüntesd fel, hogy a cikk (korábbi társaival egyetemben) megtalálható honlapodon, a bacsis-tuning.hu-n is.
Szerintem hatásosabb, kevesebben is fújnak rá, és még új olvasókat is szerezhetsz, akik sejteni fogják, hogy mégis mire kattintanak rá
-
puttputt
őstag
Látom, jó érzékkel "beválasztottunk" (belehúztunk).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hirtelen azt hittem, arra asszociáltam (~cím), hogy lefagyott vele a gép.

-
bacsis
Közösségépítő
....De ha már reklám, akkor had hívjam fel a figyelmed a bográcsparty-ra ha még nem olvastad volna, szívesen látok mindenkit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest