- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
most raktam össze az AM3-as vasat az asztalon kölcsön ramokkal, mert a saját nem jött még meg...
De megküzdöttem vele... nagyon új volt nekem ez a konfig... átfutott az agyamon, hogy eladom a francba, küzdjön vele más DFI fan, oszt veszek helyette egy gigát, DE!!! szó szerint reggel 10óta küzdök a lappal, még most is, é úgy néz ki, kezdem kitapasztalni, mostmár megy 300körüli ref clock-on is... sokáig 220-250 közt meg voltam akadva.. de most megy minden frankón..
ha megjön a saját ram, költözik be a házikójába
jahh, sajna a 6GHz nem jött össze, de azért bőven 5giga fölé mentem, lesz róla hamarosan teszt
EarL 007! Kb az hogy nem működik
pontosan nem tudni... van egy ismerősöm aki foglalkozik lap javítással, majd ő megmondja.. hátha javítható is 
Móci! Én is beléjük szerettem egyből
-
Móci
addikt
Ezekre a szépségekre nekem is megindult a nyálelválasztásom...

Várjuk a teszteket, kiba jó lapok!
-
törölt tag
DFI lapocskának mi a baja?
-
SrAc 1139
tag
-
Daemon09
őstag
Jól néznek ki együtt! Várjuk a teszteket!
-
eziskamu
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
-
eziskamu
addikt
Akkor most jegeled a laptop projektet? -
zolikaDB
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
zolikaDB
veterán
-
P00By
nagyúr
Gratuska

-
Bling95
őstag
szépek
remélem meglessz a 6GHZ 
-
bacsis
Közösségépítő
-
zolikaDB
veterán
A Maximusba a 634-es P4 milyen tokozású? Mikor lesz teszt? Hűtés esetleg nitrogénnel?
Mi abban olyan nehéz? -
capulet75
addikt
-
Dany007
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
Dany007
veterán
Az szép.... Mi a rekord? Ghz-ben? Ménem lehet egy 7Ghz-et megpályázni? Olyanról még biztos nem hallottam sehol... : D A 6Ghz még ismerősen hangzik

De azért kíváncsi leszek! -
gamerkiller
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
D1Rect
félisten
Pofás vasak.

Aztán adjál nekik.
-
bacsis
Közösségépítő
-
14adam
addikt
Milyen prociból lesz kipréselve a 6ghz?Kötsz rá majd fagyállós vizet a lapra?

-
audi100td
nagyúr
Kösz szépen, várjuk a teszteket.

-
gamerkiller
senior tag
Grat, és várom az írásokat!

-
rup1u5
nagyúr
Szép látvány a 3 lap együtt!

-
bacsis
Közösségépítő
A Múltkor voltam úgy, hogy kifogytam az ötletből, na mondom nem tudok miről írni. Így jó Istenhez szóltam, hogy segítsen át ezen a nehéz időszakon!
Isten ezúttal is mellettem volt, s annyi támogatást adott rajtatok keresztül, hogy ha mindenről tesztet írnék amiről szeretnék, kb 4Xezni kéne magam, s 2 naponta jöhetnének az írások

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pontosan nem tudni... van egy ismerősöm aki foglalkozik lap javítással, majd ő megmondja.. hátha javítható is 

Akkor most jegeled a laptop projektet?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)