Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az nagyon zsííír lenne

-
bacsis
Közösségépítő
Higyjétek el mindent próbáltam
nem is sípol az a vacak.. a cpu persze melegszik... de annyi...
kapott egy 12centis ventit az északi híd és a hátsó fetek is, így kézlangyosak is alig voltak.. szal érdekes, tuti nem túlmelegedés végett halt meg
-
bacsis
Közösségépítő
jahh ez volt az... érdekesen halt meg... újraindítottam, mondom most jön 2,2V-on a 150%-os OC szépen leállt a win, majd többé nem adott képet
forras2!
-
bacsis
Közösségépítő
Ennyi... nincs tovább.. meghalt a lap.. csak azt tudnám miért
145%-nál jártam de most alacsonyabb feszen... restart után nem adott képet, másik ram cpu vga sem javított a helyzeten... nincs valakinek eladó BE6-II alaplapja?
-
bacsis
Közösségépítő
nahh urak, ha még valaki olvassa az itteni fejleményeket!
Jelentem a proci és a lap is túlélte a tegnapi mókát, továbbá sikerült a crucial memóriát is belemókolnom ami tuti megy 180MHZ+-t szóval várható komolyabb eredmény is
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Köszönöm a szép szavakat, s kívánom, hogy a próféta beszéljen belőled

-
bacsis
Közösségépítő
az "csak" 133-as de bírja szépen
Fecogame!
forras2! Nem a trutymót kéne keringetni hanem a truytmó alatt lévő vizet... s a visszakerült vizet hűtené a trutyi amit a mi esetünkben a jég tette, de azal a vacakkal hatásosabb lenne...
Mindenesetre következőre fagyállóval csapatjuk, mert azzal sztem úgy tov--bi -10fokt nyerhetnénk
-
bacsis
Közösségépítő
Sajnos még az első helyhez elég sok hiányzik, de így sem vagyok elégedetlen
Amúgy nem kellett neki olyan sok feszültség, mindössze csak 2,5V
Van egy memriám, ami 170es FSB-nél még gyönyörűen működött, szóval sajnos nem a memória volt a szűk keresztmetszet
De majd még küzdök vele, normálisabban fogatom fel a blokkot, válogatok tuti jó féle memóriát a cuccosnak, aztán majd meglátjuk... hátha
-
bacsis
Közösségépítő
remélem jó sokan elolvassátok, mert erre nagyon büszke vagyok, s szeretném hogy minnél többen láásátok
lehet levezetem az egész teszt folyamatot s akkro kirakom címlaposra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem is sípol az a vacak.. a cpu persze melegszik... de annyi...

viszonyítás alapnak meg tökéletes ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)