Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
csütörtökön hero tulaj leszek én is.Nekem tetszik azért rendeltem,Magyar nyelvű 4.1-es rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Szabyka_
tag
Nálatok nincs olyan, hogy a g-sensor "elfelejt" működni ?
Akkor akku ki és be és működik ismét ...
Meg érdekes módon ha fent van töltőn az érintőképernyő nem egészen jól érzékel, bár ez tuti töltő hiba mert pl egy huawei töltővel nem csinálta ..[ Szerkesztve ]
-
Menethyll
újonc
Nekem is ilyenem van elég jó kis telefon én meg vagyok elégedve vele illetve engem is érdekelne a magyar play hozzá illetve ha vki talált akkor vmi használható rom is fülessel kapcsolatban találtam pár megoldást a töltőhöz hasonlóan megoldható hogy passzoljon akármilyen 3.5 jack csak kicsit macerásabb a dolog mert körbe kell köszörülni a levágás után a fém peremet mert bizonyos jack típusoknál az nem fér be a lyukba
[ Szerkesztve ]
-
Szabyka_
tag
Nekem semmi még remélem a héten megjön bár Én az aliról rendeltem ...
-
valenc
tag
Nah közben nekem újra írtak hogy mégis van és küldik...Nem értem a pandawillt
-
goro1000
aktív tag
Jò kis telefon.Èn màr ilyet hasznàlok 3 hete.
-
dragcsy
újonc
sziasztok! én 13-án rendeltem, kéket(ez fontos!) és másnap már shipping lett, most várom. legutobbi rendelésem 2 hét alatt itt volt a pandáról.. érdekelne engem is a magyar playhez egy kezdoknek valo leirás, meg ez a rom is. továbbá mivel tenyleg kezdőnek szamitok androidos témákban, ha valamelyikőtök nagyon ráér, akkor küldhetne egy pár cikket priviben, hogy mire jo a rootolás, hogy kell csinalni ennél a telónál, hogy lesz magyar mindenem, meg hasonlók. sajna nem találtam magamtól cikkeket. köszönöm, bárkinek, aki ir üzit.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Én 8 napja rendeltem egy feketét., de még semmi visszaigazolás, email-ekre sem válaszolnak /Pandawill/. Ha még idén megkapom, engem is érdekelne a magyar play áruház telepítése.
-
valenc
tag
Én is feketét Bár az oldalon pont az épp sold out... De én e-maileztem vele(múlt hét hétfőn rendeltem)És tegnap azt mondta hogy 2-5 napon belül feladja...Fólia szerintem univerzál a/4-es tökéletes lesz a tokot viszont én is nagyon sajnálom amik kaphatók hozzá nekem sem kellenének.Univerzális 4,7-es tokot jó árban meg még nem láttam ha van ilyen egyáltalán
-
valenc
tag
Köszönjük tényleg jó írás! Nekem is épp úton van bár a pandawill velem is szívózik egy picit...Olyan kérdesem lenne hogy ez jack probléma ez megoldhatatlan?Mert sokat hallgatok zenét és szerintem 90% hogy a gyári füles ilyen szempontból egy hulladék...
-
mate0314
aktív tag
Hi! Nekem úton van a kütyü. Be tudnád linkelni (vagy pü-ben elkdüldeni) azt, hogy hol olvastál magyarul a play (gapps) telepítéséről?
[ Szerkesztve ]
-
Szabyka_
tag
Nem rossz, nem rossz ...
-
-
veterán
Köszi a leírást.
Ez az a tipikus készülék, ami esetében az árért cserébe könnyű sok apróságot megbocsátani neki.
Azt gondolom, hogy aki szívesen elbütykölget egy telefonnal, az feldobja a szükséges szoftvereket, magyarítja és van egy használható nagyobb telefonja. De akik szeretnek elbütykölgetni a telefonnal, azok nem feltétlenül elégednek meg a teljesítménnyel (mondom ezt ellenpéldaként, mivel még mindig egy MTK6577-es telefont használok).Azt hiszem, ennek a készüléknek a legnagyobb ellenfelei a Lenovotól az A660, A789, illetve ZTE v889 és hasonlók, amelyek 10-20%-kal drágábbak, kisebb a kijelzőjük, de azért már jobb minőségűek.
Ezt a telefont úgy kell nézni, hogy mellette mindig ott látható lelki szemeink előtt az árcédula és egyből mindent könnyebb megbocsátani.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest