Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz egresij #228 üzenetére

Természetesen ott vásárolsz, ahol neked tetszik, sőt örülök, hogy támogatod a magyar gazdaságot :)

Csupán azért lepődtünk meg ekkora árkülönbségen, mert 6eft körül lehetett a noname gyártók átbrandelt tunerjeit találni itthoni boltban. A konkrét példány pedig 8 usd szállítással kínából. A szotveres körítés is valószínűleg a kínai árusnak köszönhető :)

A 4 hét várakozás miatt gondoltam azt, hogy a tiedet is közvetlenül a te címedre rendelték csak egy kínai árustól, mert csomó magyar netes árus így csinálja. Persze, az áfás számla miatt, akkor ez egy korrektebb eladó.

Nekem is van 3 ilyen az asztalomon, mostanában 5 darabot lehet kapni annyiért, mint amennyiért vásároltad. Természetesen ezzel nincsen semmi baj azzal sem amit te vásároltál. A kínából rendelt áruk is átesnek vámkezelésen, küldeményenként 22 euro alatt áfa és vámmentesen hozza a postás. Garancia korlátozottan lenne rá, de nem is érdemes vele foglalkozni, mert ha az egyik elromlana még mindig van 4 másik :)

Szerk. közben láttam, hogy írtál. Ha legközelebbi rendelésemkor is olyan szoftvert mellékelnek, akkor én is kipróbálom, mert a Blaze progi az csapnivaló volt. Nézd meg, hogy tud-e dab+ és fm adást is fogni, arrafele lehet hogy mindkettő elérhető :)

Új hozzászólás Aktív témák