Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
'Mert a digi nem jön be a lakóparkba, az 50 méterre húzódó panelnegyedben szolgáltatnak csak. Miért? '
Itt Üllőn max. akkor látok panelt mikor az Ubuntu desktop betölt, mégis van DIGI.
Oszlopon végighúzták az optikát és kész.
Nyilván bepróbálkozott a "hatóság" a földkábelezéssel náluk, csak hát HA a UPC-nek és T-nek mehetett oszlopon légkábelezve, akkor a DIGI miért is lenne kivétel (?)
Aztán már csak egy kis helyi egyeztetés kellett... de ez már politika.Mellesleg az előző lakhelyemen földkábelezett a DIGI (4 emeletes kocka házak, amiknél a kiépítés ktg/ előfizető arány nem sokkal jobb mint egy családi házas részen).
Ott is genyózott a "hatóság", valamint a kábelcsatorna bérlete (T-home ha jól emléxem) olyan métékű lett volna, hogy inkább megérte nekik a teljes infrastruktúrát kiépíteni illetékkel, tervezéssel, anyaggal, munkadíjjal mindennel. Tehát nem ez lehet az ok, hogy nálatok nincs...
Az, hogy nálatok miért nincs, első körben kérdezd a polgáriasosást-elősegítő-mester-úr/hölgytől.
Mondjuk az igazat jó eséllyel nem fogod megtudni.Viszont a fentiekből tisztán látszik, hogy kézzel-lábbal gátolja mind a "hatóság" mind a konkurencia a terjeszkedésüket.
-
floatr
veterán
Nálunk a paneleknél ástak mint a kisangyal, és nem is keveset túrtak mire idáig eljutottak. Amikor be akarták kötni 1-2 héttel korábban elkezdett házalni a telekom, hogy mennyire állati jó ajánlataik vannak. Egy fél évvel ezelőtt a UPC csinálta ugyanezt, hogy aláígért a diginek a saját kis szutykával. Én sem bírtam megállni röhögés nélkül, amikor elém rakott egy szarabb tévés portfóliót (a HD prémiumnak számít), egy szarabb telefonos ajánlatot, és egy nevetséges kábelnetes opciót párszázzal olcsóbban a hűségidő lejártáig.
Én a helyedben megpróbálnék utánajárni, hogy miért nem húzták be a kábelt felétek. Tuti nem a földmunkán spóroltak
-
törölt tag
Átdobálják a kábelt? Ilyet még nem is láttam, olyat viszont igen, hogy jómunkásemberek ástak egy lakótelepen, digi kábeleket fektettek le, és mikor 2 óra múlva arra jártam, már nyomuk sem volt. Bármi más miatt ásás van, minimum hetekig tart.
Az én gyanúm inkább az, hogy a lakóparkban kisebb társasházak vannak, így kevésbé éri meg.
Nálunk, egy szoc téglaházban lakok, a közelben sok a panelház, mindhárom nagy szolgáltató csúcsszolgáltatásai elérhetőek. Odébb 100 m-re 1 vagy két szintes régi házak vannak, ott meg csak telefon kábelek vannak, szóval T-s ADSL-re vagy másodlagos szolgáltatónál lehet előfizetni, 4 vagy 8 mbit háztól függően a maximum. Oda sem a Digi, sem a UPC nem megy, mert drágább lenne. Ha a Digi szemére veted ezt, a UPC szemére is lehet ugyanezt vetni, a különbség csak annyi, hogy a UPC előbb volt, még magasabb díjak mellett, és akkoriban kisebb mérethatékonyság mellett is megérte, így nagyobb a lefedettsége némileg, de a UPC sem megy ma már neccesebb helyekre.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Április elsején minden bizonnyal új korszak kezdődött a magyar távközlési piacon. A küzdelem tárgya a netsemlegesség.
- Notebook hibák
- Milyen széket vegyek?
- Horgász topik
- Kerékpársportok
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest