Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Aktív témák
- 

leviske
veterán
Jóh, akkor nem hiányosság, csak zavaró tényező... Aminek megszokásához szükségeltetik némi hozzáértés. Aki pedig az op.rendszert észre sem szeretné venni, az nem biztos, hogy érteni akar hozzá. A trabantos hasonlatoddal meg nem értek egyet. Mert éne nem azt írtam, hogy legyen teljesen Windows szerű.. ha azt akarnám, akkor nem próbáltam volna ki a Linux-ot és nem lenne még mindíg fenn a másik partíción... Egszerűen csak nem szeretnék olyan autót venni, aminek a kilincse az ajtó helyett a hátsó szélvédőnél van, miután a trabanton az ajtón volt és így gyorsabban bejutottam...
Egy szóval nem mondtam, hogy a linux nem jobb a Windows-nál. Csak azt, hogy egyes agyilag károsult usereknek (ala én) egyszerűbb volna a telepítés. A további kezeléssel semmi gondom.
ngabor2: Az a grafikus teepítő, amiben össze vanna gyűjtve az alap kis programok, azzal semmi bajom. (Annó jelezem is, hogy meglepődnék, ha nem kapna szerepet a Win7-ben, mint "live támogatás") De ott sem található meg minden... És nem árt, ha az ember ismeri a többi lehetőséget is...
(#73) orbano: Tudod a Linux támogatottsága úgy fog nőni, hogy senkinek nincs szüksége a támogatottságra, hisz' az ember megválogathaja magának a mefelelő hardvereket, a felhasználótábor pedig úgy fog bővülni, hogy egy új felhasználó sem kell, mert mind hülye, vagy fanatikus windows imádó...

Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest