- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
leviske
veterán
Kik akarják átszabni? Én pl. távol nem... Depression kolléga hozzászólásaiból sem azt vettem ki.
Az, hogy van pár dolog, amit nehezmézenyük a Linux-ban, még nem azt jelenti, hogy ingyenes Windows-t akarunk. A nagy átlag pedig ha ingyen Windows-t akar, akkor leszedi torrentről, aki pediga "tipikus windows betegségektől mentes" rendszert akar, az (ha hozzáértőbb) meg hackeli magának...
Lassan kezdem úgy érezni, hogy nem is magával a Linux-al, hanem a felhasználói tábor hozzáállásával van a gond> "Kezdő: Ez hiba? Linuxuser: NEM! EZ FICSÖR! Hülye n00b...
"
Bár lehet, hogy csak én gondolom rosszul és a Linux-nak napjainkban pont az a lényege, hogy csak egy kiválasztott társadalmi réteg használja... Bár erősen kétlem, hogy Torvalds is erre a sorsra szánta...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest