- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#27483136 #112 üzenetére
Amit leírtál azzal én is tisztában vagyok, de ettől függetlenül amit írtam úgy érzem helytálló.
Ugyanis nem azt írtam hogy a zárt doboz megfeleltethető egy olyan fallal ami végtelen kiterjedésű, hanem egy olyan fallal ami össze van hajtva. A kettő természetesen nem ugyanaz, és ez az apró különbség magával hozza azt a különbséget bizonyos paraméterekben amit említettél, de ettől még meglepően pontos kifejezés.Meglepően pontos ahhoz képest mekkora félrefordítások és hibás megnevezések vannak például a számítástechnikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Orion gyár híresebb termékei, termék szériája! Erősítők, TV-k, Rádiók...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest