Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3162) pergabb válasza Tewe013 (#3159) üzenetére


pergabb
senior tag

akku esetén? magsafe és 0 légtisztító, akkor perpill 25 fokos szobában 32 fok lesz a telep.
Légtisztítón gyakorlatilag marad 27 fokos.
Vezetékkel töltve az akku nálam elérte a 36 fokot.
Azt is számításba kell venni, hogy én 30 és 80/85% között tartom, mert bizonyos ciklusokban vált egyet, ahogyan a magsafe is az elején nagyobb kakaót küld rá, aztán a melegedés miatt vissza is veszi a töltés sebességét. Légtisztítón nincs ilyen gond, sem más :D de ezt nem tanácsolhatom mindenkinek, hogy iphone mellé vegyen egy légtisztítót is :)

Roncsoló hatás pedig inkább 38 fok és felette lesz, igazából 40-tól van "para".

Nálam igazából azért nyert a magsafe, mert hiszem változatlan, hogy a lassabb töltés jobb, de 5 watt mellett én izzadnám le magam :D Nem éjszaka töltöm fel, akkor nem is látom, másfél naponta feltolom 85-re, ha sikerül időben elkapni és ennyi. Havi 1-2 alkalommal töltöm csak fullra, de olyankor le is merítem amennyire csak lehet, hogy akkut újra kalibrálja.

Hozzá tenném azt is, hogy új a dolog, mert előtte xiaomi mi 10 volt, fullra töltöttem mindig a max sebességgel, merítettem ameddig csak jól esett, de amint haza értem feldugtam egyből, ha 70%-on volt csak, akkor is :D a lényeg az volt, hogy mindig feltöltsem, plussz kétszer annyit nyomkodtam. Iphonera váltás feltételei között szerepelt az is, hogy leszoktatom magam a sok nyomogatásról.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.