Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Van ilyen. Én a választás lehetőségét kérem számon. Jelenleg nem igazán látok alaplapokat PCI nélkül, pedig én vevő lennék rájuk. A következő gépemben, ami még soká lesz, mert e6z a 2 éves darab még mindig erősebb, mint amire valóban szükségem van jelenleg.
Máskülönben megértem azokat, akik ragaszkodnak a visszafelé kompatibilitáshoz. Olyan területen dolgozom, ahol még manapság is kell soros port pl. Az ipar egyes területein nem tudják (és nem is akarják) követni a PC technológiai termékciklusok pörgését, mert sokkal hosszabb élettartamra fejlesztenek/gyártanak. Nem véletlen, hogy az Intel a PCI-t is a "vállalatoknak szánt" lapokban akarja benne hagyni.
+ mint előttem is mondták, a beépítette támogatás megszűnése (amit különben már régebbi chipsetváltás előtt is beharangoztak, csak sajnos akkor nem történt meg) nem jelenti a PCI eltűnését, mert a gyártók felteszik külön chippel. De remélem, hogy mire legközelebb gépet veszek, válogathatok a PCI mentes lapok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1 humoros
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest