Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.
Egy olyan országban, ahol végzett jogászokból lett politikusok következetesen (az ellenzék is, a teljes politikai elit) visszamenőlegest mondanak visszaható hatály helyett, majd azt a velük kooperáló sajtó visszaböfögi dettó hibásan, hogyha rákeresel a neten a visszamenőleges hatályra -ami egy nettó marhaság-, akkor csak a segg politikusok nyilatkozatait találd meg. A visszaható hatály jelentése, célja és értelme, alkotmányos tilalma stb. érdemi tudás helyett. Felesleges a közbeszéddel foglalkozni.
Főleg úgy, ha a HírTV-ben még meg is beszélik mellé a jogbiztonság elvét, hogy az azt jelenti, hogy biztonságosan visszafizethesd a kölcsönt, -ugye nemtom milyen névre keresztelt jezsuita atya, címeres segg megmondta, civil kaszinó- véletlenül láttam a műsort annó.
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.Fogalmam sincs, hogy mit értenek disznófejű nagyúron, de nem is érdekel. Már nem.
Nekem ne magyarázza meg közszereplő, hogy mi mit jelent. Se az iq-tornász celebből, se a politikusból nem kérek. Amit a magyar TV-ben láthatok zusammen összes magyar ajkú csatornán az vagy a politikai bulvárt -amit belpolitikának csúfolnak- szolgálja ki, vagy a mellé generált magyar bulvárt ami nem elég hogy szintén marhaság még egy hányás is. Látni nem tudom egyiket se. Gyűlölöm őket, mindet. Ahogy egymást hívogatják meg egymás műsoraiba egyszerűen nem érzem magam korlátoltabbnak az életemben soha annál, mint amikor képes vagyok 1 percet is azzal eltölteni, hogy én ezeket nézem.
Mindenki képernyő előtt poshad. Mobil/pc/tv. Ezek a nyomorultak képezik a közbeszédet. Inkább wikizzenek a gyerekek. Bármit, csak ezt ne. Ezeket fel kéne lőni a napba. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)