Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem ez előtt egy AOC 24"-os 1920-as monitorom volt,elajándékoztam,egy GTX260-al együtt...szépen elvannak egymással... egy GTS250-hez már egy 1680-as 22"-os monitor is túlzás lett volna!Még mielőtt jöttök..az aoc elött egy 22"-os samsung E2230-as volt...na a három monitor közül a mostani LG képe toronymagasan vezet,igaz ledes...
-
TTomax
félisten
válasz
Runner_fxr
üzenetére
A crysis nem tartalmaz DX10es kódokat,ezért is lehetett bekapcsolni XP alatt az extra ficsöröket.Egyébként teljesen igazat adok neked,lecsengett a DX10,itt a DX11 és nem látom azt amit anno DX7-röl DX9-re.Persze ez annak is köszönhető,hogy elértek jó néhány korlátot,én ugy látom a DX nem nagyon tud hova fejlödni.Egy-két bőrt még lenyúznak,mi meg megveszünk három-négy generáció vga-t,aztán jön a ray-tracing...
-
TTomax
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
"Arról nem is beszélve, h sok tájékozatlan emberke megveszi a 22"os Full HD monitort, (aminek semmi értelme, Full HDnak 27" felett van jelentősége) hazamegy és a játékok nem mennek el neki úgy, mint a régi monitorán...de Full HD"
Láttál te már 22"on 1920-as felbontást?Nekem volt Samu 22"-os monitorom ami csak 1680-at tudott,nagyságrendekkel szebb a képe a mostaninak,és nem csak a játékokban,hanem a böngészőben is tűéles képe van.Ráadásul 1680-ban is szép képe van,nem kötelező a játékokat natívban tolni.Egyébként pedig nem a felbontás hanem az egyéb extrák eszik meg a VRAM-ot, mint pl AA, DoF, amit szépen ki lehet kapcsolni.Én direkt ilyen monitort kerestem,nekem nem kell 27" mert 60centiröl nézve nem hiszem,hogy okos dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Autós topik
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest