Hirdetés

2021. március 8., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22) Tim82 válasza st3v3np3t3r (#20) üzenetére


Tim82
nagyúr

Utánanéztem a kedvedért, hogy pontosan milyen problémákat okoz a nem magyar firmware (annak ellenére, hogy szerinted a nyelven kívül nincsen különbség) és mi a hivatalos állásfoglalás a téren.

Konkrétan például volt ember, akinek ugyanezen "billentyűs" kártyaolvasó esetén nem működött az e-Azonosításhoz az alapértelmezettről saját kitalálású PIN-re változtatás és el is lett hajtva, hogy ennek oka a németországi firmware (mit ad Isten, amúgy az eSzemélyi Kliensből letölthető logfájl is írja, ha nem magyar, nem "HUN" jelölésű a firmware a Reiner esetében is).

A hivatalos infó az, hogy a "nyomógombos" Reiner Cyberjack Standard kártyaolvasók közül a magyar okmányokkal csak a magyar firmware-rel rendelkező, „HUN” jelölésű verzió működik helyesen. Elviekben a jelenleg itthon, hivatalosan kapható változat már fehér előlappal, magyar zászló ikonnal, és „Magyar verzió” felirattal az előlapján kellett, hogy forgalomba kerüljön.

A német (vagy egyéb nem belföldi) piacra készült változatok több funkciójuknál helytelenül, vagy egyáltalán nem működnek. A firmware csere sajnos nem lehetséges még szervizben sem.

Ennek tükrében írom, amit írok.

Hogy ez neked nem tetszik és megsértődsz, azt én a te egyéni szocproblémádnak tekintem. Kissé fontosabbnak tartom, hogy mások esetleges jövőbeli szívása elkerülhető legyen a cikkben szereplő nem egészen pontos infók miatt.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.