- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is játszottam, még a legelső speed szerveren.
Hasonlóan nem aludtam 3 hónapon át szinte semmit. (A speeden kábé 3-4 hónapig tart, míg felépül az első Csoda.) Támadó toplistában elég előkelő helyen voltam, bár nem volt olyan sok falvam, mint másoknak, de azok főleg egy kupacban épültek, így nem kellett annyit foglakoznom az egésszel.De az megvolt, h munkahelyről telefonáltam az otthon levőknek, h lépjenek be, és indítsanak fejlesztést/ vegyenek búzát, stb.. Bajom is volt ebből, mert nem a munkára koncentráltam, és kiderült, h miért mennek a hibák le a csoporttól.. na ja, nem azok kijavításval fáradoztam, inkább a Traviannal.. ppppppffffffffffff...
Voltak klántalákozók is, megismertem sok embert, rengeteget MSN-eztünk, együtt jártunk mozizni, partizni, de már örülök neki, h nem játszok vele. A többiek maradtak, zombik azóta is.
Klánháború úgy tudom valamivel könnyebb, "felhasználóbarátabb".
Van ez a myBurte.com, ez elvileg nem okoz függőséget, de ahogy elnéztem itt a PH-s myBrute fórumban, van akik ezt is eltúlozzák. Egymás alá regisztrálva több karaktert is futtatnak.. na ez már függőség, és nem veszik észre, h feleslegesen megy túl sok idejük el egy olyan játékra, amivel max 3-4 percet kéne naponta foglalkozni. (Maximum napi 3 meccset lehet lejátszani egy nap.)
Én csak a Hackthat-el játszom, ezzel sem foglalkozok napi 5-6 percnél többet, mégis az 50. vagyok, (úgy 50ezerből). Pedig ha fanatikus lennék, feljebb is kerülhetnék.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Rendőrségi feljelentés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget