Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyisziati

veterán

válasz Apollyon #51 üzenetére

9 gombos egerek tudtommal már jó 10 éve gyártás alatt vannak (én legalábbis akkor vettem az elsőt), nem hinném hogy olyan nagy truváj lenne felkészíteni egy új oprendszert a lekezelésükre. Pláne, hogy gyakran a wint hozzák célkeresztbe, hogy az mennyivel elmaradottabb bizonyos területeken (akkor). Pl. memóriakezelés, hálózat stb. Ehhez képest egy cincin kifogna rajtuk?!

Ja és a legszebb az volt, hogy volt egy kis segédprogi, amin látszott (volna), hogy épp melyik gombot nyomkodod. Na ott egész szépen mutatta a sok gombot, tehát maga az oprendszer tudta (volna) kezelni, de a "driver" - illetve amennyire én tudom, az Xorg - mégsem kezelte le.

Vagyis annyira mégsem speciális az a hardver...

@(#50) CPT.Pirk: valóban, nincs beépített "csinosítási" lehetőség a winekbe. Cserébe annyi ilyen jellegű cuccot töltesz le (javarészt ingyen), amennyit akarsz. És még működnek is - inkompatibilitás nélkül.

A Compizzal nem keveset szívtam ugyanis - gyönyörűen beállítottam mindent, 3d időjárásjelzőt, "tuning" benchmarkot stb. aztán egy idő után (pár hét) elkezdett szétesni a desktop. A 3d 2d-re váltott és kitörölhetetlenül bennragadt az egyik sarokban (újratelepítés sem segített), a benchmark eltűnt, az effektek kezdtek összekuszálódni.

Azóta hallottam is, hogy az újabb disztrókból kiszedik a compizt (vagy csonkolják) pont az ilyen inkompabilitási problémák miatt.

Új hozzászólás Aktív témák