- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nem állt szándékomban megsérteni vagy lefikázni Vistaboy-t, csak ez megint olyan, hogy sokan szépen elolvassák ezt a hírt, és már megígértnek tekintik az egész vackot. Aztán amikor egy hónap múlva kijön a nyilatkozat, hogy ilyesmiről szó nincsen, akkor olyan alacsonyan fognak szállni a fikarajok, hogy ihaj.
-
Narxis
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
M köze ehhez a Microsoft-nak (gondolom micro alatt rájuk gondolsz)? Merthogy ezt egy Remedy-s ember nyilatkozta, nyilván a saját szerződéseik ismeretében.
Értem én, hogy az MS-t szidni divat, meg jól is esik, csak éppenséggel ebben az esetben valótlant fogunk állítani vagy gondolni.
-
Morden24
nagyúr
Félreértés ne essék, én ebbe a hírbe nem azt látom bele, hogy nem tudsz angolul, hanem azt, hogy azt írtad le, amit látni (vagy láttatni) szeretnél. Szóval inkább a fogalmazásmódoddal kötözködtem, mint a nyelvismereteddel.
A Google Translate rész nem elsősorban neked szólt, mert te nem egy fizetett cikkíró vagy - viszont nagyon kezd a tököm telelenni azzal (most a német -> angol fordítás miatt), hogy egy csomó helyen nyomják ezt a stílust. Elhiszem, hogy számít a gyorsaság, mert úristen, a konkurens portál lehozza hamarabb, mint mi, és ezért állati jó, hogy ctrl+c ctrl+v a GT-be, de a helyzet az, hogy ez egy ócska szolgáltatás, ami a világ két legelterjedtebb nyelve (spanyol és angol) között sem biztosít az elfogadhatóhoz még csak közelítő eredményt sem.
Arra használható, hogy Józsika megértse, miről van kábé szó. Cikkírásra, hírértelmezésre és szerkesztésre meg nagyjából annyira alkalmas, hogy semennyire. -
Vistaboy
veterán
-
GegeWarrior
senior tag
Nem tudom mi a szar van? Minden fórumon sírnak az emberek, hogy jaj így meg úgy... Ez csak EGY játék a sok közül, nem kell túl misztifikálni... Lesz más kész.
A micro meg jó lenne ha már paraszt volt legalább ne emlékeztesse az embereket erre. BUNKÓÓÓÓ!!!! Nagyon fanyar a humoruk az már tuti... -
CPU001
csendes tag
NEM TUDOM KINEK HIGGYEK. 2 oldalon is eljátszották az alan wakes poént (mindenki sírt) itt nem a szerkesztőség találta ki remélem de ha az MS akkor én többet nem olvasok híreket az fix.
-
nemethati
senior tag
Most olvasom én is, hiába éjszaka után csak reméltem hogy "jót" fordítanak. Elképzelhetőnek tartja ill. a kód megvan még nekik, nyilván meg is lesz még egy ideig, jó lesz az valami másra.
Szerintem meg 2 év múlva beköszönt a világbéke, a nemzetek összeolvadnak és az is lehet, hogy a magyar lesz a hivatalos nyelv
-
Janika!2
aktív tag
-
nemethati
senior tag
Kidobni tuti nem fogják. Maximum kapunk majd egy félkész valamit és nesztek, legalább meglett

Minden esetre sokan annak is örülnének
-
Morden24
nagyúr
Az Alan Wake-nek ugyanez lesz a sorsa, tehát ha letelik az XBOX360 exkluzív időszak, utána megjelenhet PC-re is a játék.
Hát kurvára nem kijelentésként nyomta ezt Sam Lake, hanem aszondta, hogy I can well imagine that Alan Wake will suffer a similar fate, ami elég messze van attól, hogy ez lesz. De persze ti tudjátok, lehet úgy is fordítani.
Csupán azért, mert a Gamepodos hírverzió alapján az jön le, hogy a.) a Remedy áprilisi tréfaként a lábát törli a PC-s rajongókba b.) lesz Alan Wake PC-re.
Ezzel szemben az angol hírből (ami szintén egy Google Translate német nyelvről - komolyan, nem lehet megfizetni olyan újságírókat, akik beszélnek nyelveket is? - faszom kivan a GT-ből) leginkább annyi hallható ki, hogy a PC-s munkálatok megvannak (miért is törölték volna őket), és amennyiben lehetőség lesz rá, akkor elképzelhető, hogy más exkluzív címek nyomán az AW is kijöhet PC-re vagy éppen PS3-ra. Egyetlen egyértelmű vagy kijelentésértékű momentum nincsen a szövegben, ahogyan arról sem szól a fáma, hogy a "hard drive"-on lévő PC-s AW milyen készenléti stádiumban van.
-
Dyno
veterán
április 1 ide vagy oda én nagyon örülnék ha kijönne a játék PC-re.
-
monsta007
tag
Jól hangzik, de én ma nem hiszek senkinek

-
törölt tag
-
jookomak
őstag
-
törölt tag
Szerintem nem fog jönni PC-re, végül is a MS a kiadó gondolom tőle is függ és hülyék lennének nem exkluzívvá tenni egy ilyen húzónevet.
-
zcool
aktív tag
Egyet értek...

-
Akos96
senior tag
-
Sirandrish
legenda
Legalább az én merevlemezemen lenne

-
jookomak
őstag
Én azért még mindig nem vagyok elégedett, ps3-ra is kéne jönnie!
-
szombatitomi
senior tag
Hú hát ha ez vicc, akkor mégjobban utálni fogom ezután a Microsoftot/Remedyt...
Bár ez, hogy "még a merevlemezen van", tényleg elég poén-gyanús. De ezen nem tudok röhögni... -
GegeWarrior
senior tag
Sajna április 1 van
De ez egy szemét vicc
Mást kellett volna kitalálni, mert ez az előzmények tükrébe bunkó vicc. -
L3zl13
nagyúr
Ha április elsejei tréfa akkor elég görény fajta.
Legalábbis, ha csak tréfa akkor a "poénon" nem sokan fognak nevetni. -
Dr. Akula
félisten
Tuti kamu. Amikor bejelentették még nagy számnak számított, mire mostmár megjelenne, jól el is avul. Meg is érdemelnék hogy dolgozzanak vele sokat aztán a nyakukon rohadjon az egész.

-
LÁZ
addikt
-
Narxis
nagyúr
áprilisi tréfa
én ma nem hiszek senkinek. 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- VR topik
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár ez, hogy "még a merevlemezen van", tényleg elég poén-gyanús. De ezen nem tudok röhögni...