Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ferrarit is lehet szarul vezetni. Azzal is lehet karambolozni, tilosba parkolni.
Nem a kiállított készülékeket fikáztam, de a körülmények hatására elég sok high-end cucc "csak" hifisen, audiofilen kezd el szólni. De ez érthető is. A kiállítóknak nincs túl sok idejük a beállításokra + a szobák akusztikája is változó.
A Mission tetszett, eleht azért mert azt a legelején hallgattam. De tudod mit? Jövőre nem az M szinten kezdek és nem a folyosó elején.

A mozi képével nem volt semmi bajom, az teljesen rendben volt. A hang nem tetszett ott.
Adam Audio is tetszett, de az, hogy nem az a rendszer tetszett a legjobban megint ízlés kérdése.
Egy ismerősöm révén volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen az igazi vetített kép és milyen az igazi házimozi élmény. Felejthetetlen a mai napig számomra. Kevés olyan rendszer van ma most Magyarországon.
 - 

A high-end számomra ettől magasabban van. Lehet ez már másnak az, de nekem nem.
És az olyan láncok, amik nagyságrendekkel többe kerülnek azt minek hívod? Ultra high-endnek?

A tavalyi són is érdekes volt az egyik nagyobb teremben McIntosh-okat látni ikeás Lack asztalon.
Egy normális állványt már nem tudtak kihozni hozzá?
És igen, annyit számított volna a hang szempontjából.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
 - Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
 - Fotó állvány eladó
 - Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest