Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
icipici kiegészítés a 'gondolataidhoz'
"(azért ha belenézel az elárul valamit róla )
főleg ha ért hozzá az illető"semmit nem árul el (legalábbis nekem nem), éns sokba néztem, sok olyanba is,ami hű- és -ha is volt, amíg bele nem hallgattam , egyik se árult el semmit sem,pedig fagattam őket, miután bekacsoltam,akkortól viszont mindegyik nyomta a süket dumát, soknak meg köze nem volt ahhoz hangban,hogy hogyan épült fel vagy milyen gondosan tervezték....
"a legfontosabb láncszem a hangfal a képletben"
ezt én meg úgy gondolom, hogy egy rendszer (mint majdnem minden rendszer) jósági tényezőjét a leggyengébb láncszem határozza meg, tehát nem a hangfal a legfontosabb,hanem az, hogy melyik a leggyengébb részlete az egésznek...persze sokkal könnyebb bűnbakot találni, ha egy jó hangfalpárod van,mert az csak könnyít a szűrésen.
A jó hangfal pedig nem attól jó, hogy valaki(k)nél ez vagy az jól muzsikál,vagy ezt vagy azt sztárolják, hanem attól, hogy A HANGFAL NÁLAD is (a Te környezetben, a Te akusztikádban, a Te komponenseiddel is) JÓL MUZSIKÁL! Ezért van mindenből sok belőle, hogy meg lehessen találni a hozzád illőt, a Neked megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! 2018-as Inteles i5-ös Mac Mini(6 magos) 8GB 256GB eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi