Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #25 üzenetére
*informatikára
-
adrian360
őstag
válasz f(x)=exp(x) #21 üzenetére
mert aztán ezután ha még ennyi tanítás sem lesz, akkor nem 100ból egy ember fog tarhonyamagot keresni, hanem 100-ból 50.
Aztán meg mikor nem lesz éppen zinternet meg gúgli, állsz mint a f@sz a tér közepén, és nézel ki a fejedből. Minek megtanulni számolni, ha ott a számológép. Minek megtanulni olvasni, ha mindent felolvas neked a Siri. -
kmisi99
addikt
válasz f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Csak érdekességképp az egyetemen még több felesleges anyagot tanítanak. Ott a mérnök infó. Kegyetlen sok matek. Néhány valóban kell de nagyrészt felesleges. Az egyetemen se a jövődre készítenek fel. Az egyetem nagyjából egy jelző, hogy igen az az ember el tudta végezni, képes tanulni és kb tudja az alapokat. Szóval az is csak tanulni tanít meg.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Ott is tanulsz 1 rakás olyan dolgot, amit nem fogsz hasznosítani a későbbiekben, viszont kötelező.
Ettől függetlenül egyet értek veled, hogy fölösleges a tárgyak fele és a tanulási módszerek is fejlődhetnének.
Én vagy erre a legjobb élő példa, középsuliban 4-5-ös voltam angolból mindenféle szorgalom nélkül, mert szerettem. Viszont a beszéd és a hallott szövegértés sosem ment, régi kazettás magnóról nyomatni 1 szöveget azért elég gáz... Mégha CD-ről megy akkor is. Ezek a szövegek teljesen elavultak, lehetne sokkal kifinomultabb eszközöket alkalmazni.Konkrétan a netről és a különböző játékok szövegeiből / menüjéből tanultam meg elég jól angoul. Már melózok és pont tegnap dícsértek meg küldöldiek, hogy jól beszélem az angolt. Ennyit jelent az, ha sok élő streamet és sportot követsz neten.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #2 üzenetére
Ha egy jó egyetemre felvesznek a gimis 4 évnyi anyag terjedelmebol vizsgazol félévente... Just sayin. És műszaki vonalon is lesz jog, kozgaz, tesi akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest