Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nincs gondom az írással, magamtól is rájöttem, hogy szubjektív.
Így már értem az A3-mal való megjegyzésedet, kívülről szerintem is jó telefon, de a szoftver is fontos. Én egy i6-ot fogadnék el egy 5.1-el.
Samsung Xcovert ismerem, láttam, családba van egy az elődjéből. Ami zavar (állítólag ennek is a gyengéje), hogy karcolódik a kijelzője. Nem tudom miért akkora nagy szám, egy jól összerakott gombos telefon, némi védettséggel.
Az emberek 95%-ának viszont számít az ár, nem mintha erre irányult volna a kérdésem...
Az androidon kívül az én igényeimet az IOS tudja kielégíteni (kb. 50%-át), a Windows egyáltalán nem, ezért mondtam.[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Az mit jelent, hogy az év telefonja az Xcover 550?
A használhatóság ezek szerint nálunk nem ugyanazt jelenti, mert az IOS szerintem minden, csak nem használható.
Az utolsó, amit nem értek, az az A3. Jó telefon, meg minden, de vannak nála sokkal többet nyújtó telefonok (persze csak ha az ár nem számít). -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Just_Reboot #24 üzenetére
Majd szólj, ha egy mondat minden részének elemzését sikeresen végre tudod hajtani! Addig is szia.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Just_Reboot #18 üzenetére
Most nem tudok utánanézni (mobilon vagyok korlátozott nettel), de ha jól tudom a két mobil mérete között van nem is kicsi eltérés (a képernyő is fél "-al nagyobb).
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
-
f(x)=exp(x)
őstag
Igen, mivel ez a Logout. Nem Mobilarena, nem Phonearena, LOGOUT.
Azt hitted minden telefont hetekig használtam?
De megnyugtassalak, ismerősi körömbe minden telefon van, kivéve a Z5-öt és a Nexus 5X-et, de MM-be ezeket is megnéztem. Egy jó félórás használat után szerintem azért elég sok következtetést le lehet vonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást