- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game Hunter
csendes tag
Ja, a szarul megírt program.
Nincs codec csomag, meg más se. Nálam Szerintem az akadozást a rosszul megírt program okozta. Ha a fenyerő gondra gondolsz, akkor azt én sem tudom most jelenleg. Úgy csináltam, hogy eszközkezelő indít, új driver feltelepeít, gép restart, majd ATT telepítés, gép restart, ATT beállít. Ha változtatnék a beállításokon és esetleg nem jegyezné meg, akkor gép restart után helyre áll. Szerintem azért egész jó az Ati Tray Tools 1.6.9.1486. Megnézem majd megint játékok alatt is, hogy mit tud, vagy mit nem, de úgy néz ki, hogy több mindent be tudok állítani benne, mint a CCC-ben win 7 64bit alatt. Ami még jó az ATT-ban, hogy kevesebb ramot zabál, mint a CCC. Meg nincs az a gond, mint CCC-nél mikor unistallálod stb.
-
Colos1
őstag
Igen, a leírásban benne van. 8 hőm. - fan speed értéket lehet párosítani, még kép is van. De nekem nem látható az "Automata Fan vezérlési tábla". "belaazallat" hasonló gondokkal küzd(ött) egy 5770 -el. Írtad neki, hogy ini fájlból be kell kapcsolni...vagy valami ilyesmi...LINK
A leírást végigolvastam, de nem találtam ilyent. (Ha egy cikkről beszélünk...
)
Más: szerinted ennek a hibának lehet köze az ATT -hez? Én nem feltételezném, de érdekes, hogy 1 hónapja van meg a kártya, és csak most fordult elő, miután telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest