Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

válasz lorenzen #4 üzenetére

Sziasztok!

Nekem is fertőzöttnek jelzi, de a progi írója biztosított róla, hogy olyan forrás kód van benne, amelyiket néhány vírusírtó vírusnak jelez, de csak téves riasztás, és nyugodtan használható.

k78chriss:

8800gts mellé nem érdmes nagyon rakni semmit, főleg nem 9400-est vagy gt210-et mert azok nagyon gyengék.. Inkább valami erősebb mellé a 8800-ast. Egyébként P35-ös deszkában is megy az SLI nem csak a Crossfire, de az már egy más dolog. :K És ha valami erősebb NV kari mellé raksz be egy 8800-ast az semmi képpen sem SLI, viszont ott erre a "hack"-re nincs szükség(mert NV+NV).

bitblueduck:

Ebben teljesen igazad van. Ki is akartam egészíteni a cikkemet, de elfelejtettem. Igen sajnos a Physxre optimalizált program, ha nincs physx-képes kártya a gépben, akkor sajnos a CPU-ból csak 1 magot használ, akármennyi is van. A 32 mnagost arra értettem, hogyha lenne megfelelő optimalizálás. :R

hibavissza:

Ezt csak azért írtam, mert a többi játék, amellett hogy physx-es és látványos, egy nagy kalap f*s. Ez meg még a tűrhető kategóriába tartozik.

AXisBOLD:

Ha futtatsz Physx-es alkalmazásokat, akkor mindenképpen érdemes. A 8600GT nem egy erős darab, szóval inkább a 8800-ast ajánlom, ha van választási lehetőség. Próbának, és a teszt kedvéért megteszi a 8600 is.

Szerk:

Johnny Cage:

Annyit megér szerintem amennyit költöttem rá, mert tudok rendesen játszani physxes gamekkel(dark voiddal is, bár az elég gyenge lett.), Illetve az a tudat a legjobb, hogy egyszerre ati, és nv kari is megy a gépedbe, és együttműködnek.Persze a physx-es alkalmazások száma igen csekély, de ha valami újat szertnél kipróbálni, akkor szerintem, egy próbát érdemes tenni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés