- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Nekem is fertőzöttnek jelzi, de a progi írója biztosított róla, hogy olyan forrás kód van benne, amelyiket néhány vírusírtó vírusnak jelez, de csak téves riasztás, és nyugodtan használható.
k78chriss:
8800gts mellé nem érdmes nagyon rakni semmit, főleg nem 9400-est vagy gt210-et mert azok nagyon gyengék.. Inkább valami erősebb mellé a 8800-ast. Egyébként P35-ös deszkában is megy az SLI nem csak a Crossfire, de az már egy más dolog.
És ha valami erősebb NV kari mellé raksz be egy 8800-ast az semmi képpen sem SLI, viszont ott erre a "hack"-re nincs szükség(mert NV+NV).
bitblueduck:
Ebben teljesen igazad van. Ki is akartam egészíteni a cikkemet, de elfelejtettem. Igen sajnos a Physxre optimalizált program, ha nincs physx-képes kártya a gépben, akkor sajnos a CPU-ból csak 1 magot használ, akármennyi is van. A 32 mnagost arra értettem, hogyha lenne megfelelő optimalizálás.
hibavissza:
Ezt csak azért írtam, mert a többi játék, amellett hogy physx-es és látványos, egy nagy kalap f*s. Ez meg még a tűrhető kategóriába tartozik.
AXisBOLD:
Ha futtatsz Physx-es alkalmazásokat, akkor mindenképpen érdemes. A 8600GT nem egy erős darab, szóval inkább a 8800-ast ajánlom, ha van választási lehetőség. Próbának, és a teszt kedvéért megteszi a 8600 is.
Szerk:
Johnny Cage:
Annyit megér szerintem amennyit költöttem rá, mert tudok rendesen játszani physxes gamekkel(dark voiddal is, bár az elég gyenge lett.), Illetve az a tudat a legjobb, hogy egyszerre ati, és nv kari is megy a gépedbe, és együttműködnek.Persze a physx-es alkalmazások száma igen csekély, de ha valami újat szertnél kipróbálni, akkor szerintem, egy próbát érdemes tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest