Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• modder

aktív tag

válasz Sk8erPeter #29 üzenetére

teljesen igaz az alábbi mondatod:
    "Nem hamis állítás, mert a "szándék" az egy jövőbeli cselekedetre utal, tehát arra, hogy vélhetően itt épp készül valaki ORM-et írni." Itt tényleg senkinek nincsen szándéka ORM-et írni.

Természetesen rosszul fogalmaztam. Remélem ez hihetőbb, mint az, hogy eddig nem voltam tisztában szándék szó jelentésével :D

(Azt kellett volna írnom, hogy itt már volt valakinek szándéka ORM-et írni, írt is)

Viszont, ha igazad van, akkor az általad írt szöveg, miszerint "itt senki nem beszélt ORM-készítési szándékról" teljesen igazan a szó szoros értelmében.

Nem hiszem, hogy számodra ez megnyugtatóbb kimenetelt jelent, hiszen akkor a fenti mondatodnak semmi köze nem volt az eddigi beszélgetéshez:
    tényleg senki sem fejezte ki ORM készítési szándékát. (Még lezso6 szerint sem, hiszen az előző hsz-odban egyetértettél vele, hogy ő is valószínűleg általánosságban beszélt, és nem rólunk)

Szóval ez olyan, mint amikor berúgva untam egy beszélgetést, és elkezdtem arról magyarázni, hogy tegnap ittam tejet. természetesen igaz volt, de semmi köze nem volt a beszélgetéshez. -- Be vagy rúgva? :D

Új hozzászólás Aktív témák