Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A touch eszközök desktop vonalon és ezek marha rohamos tejedésének hallucinálása, s a MS döntésének helyességének igazolása velük. Notik között sem terjed úgy az érintőkijelző, mint MS szeretné, valamint az, ha tíz év múlva egyeduralkodó is lesz- amire nem tennék egy centet sem- nem igazolja az MS mostani döntéseit, mert azoknak most kell megállniuk, nem majd a jövőben. Nem lehet igazolni semmivel azt a döntést, hogy felrúgták a jelenleg kényelmes használati módot és mindenki torkán izomból akarják lenyomni a szart.
MS csőd projekt: Zune, Win RT.
-
Soha, de legalábbis a közeljövőben biztosan nem fogsz az irodában touch monitorokat látni. Kb. 1 hét után begyulladna a könyökízületed. Az tény, hogy terjednek a tabletek és az okostelefonok, de hogy egyik sem alkalmas munkára, az is biztos. Nekem is csak azért van tabletem, mert elhittem, hogy kell. Egy hónapja rá se néztem, előtte meg csak tartalomfogyasztásra használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest