- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Tehát még mindig nem jött válasz, hogy kikerülhető-e a metro vagy sem.
De, jött válasz, 2x is, ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.
"De egy példa ha te szereted telehányi ikonokkal az asztalt, én nem, egy darab nincs nekem kint attól függetlenül, hogy a reggeli start és az esti shutdown között igen ritkán látom."
na most akkor az a baj, hogy nem lehet telehányni az asztalt ikonokkal vagy az, hogy nem szereted a telehányt asztalt? Döntsd már el végre.
Egyébkénnt nekem sincs telehányva, megy minden a quicklaunchba (pont annyi visszaállitani mint w7-en, ja igen, mindenki emlékszik mennyit fikázták a bezzegW7-et az eltüntettet QL miatt...), de fentebb még az volt a probléma, hogy kötelező állanóan metrózni. Tény, hogy nem az (aki látott már élesben w8at és nem csak forumbanrinyálókolvasásitapasztalata van róla az ezt tudja)
Ami win7-ben egy kattintás a nyolcban ezt hogyan is oldod meg, hogy elérd az asztalt?
Mondom, hogy nem láttál még w8-at élesben, pont ugyanugy egy kattintás ugyanoda ahova a w7-en kattintassz.
Mert ugye a nyólcba ha oda viszem az egeret akkor előjön az az innovatív charm bar.
ha a legsarokba tolod az egeret, egyébként ott az asztal megjelenítése terület mint a w7ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest