- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Tehát még mindig nem jött válasz, hogy kikerülhető-e a metro vagy sem.
De, jött válasz, 2x is, ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.
"De egy példa ha te szereted telehányi ikonokkal az asztalt, én nem, egy darab nincs nekem kint attól függetlenül, hogy a reggeli start és az esti shutdown között igen ritkán látom."
na most akkor az a baj, hogy nem lehet telehányni az asztalt ikonokkal vagy az, hogy nem szereted a telehányt asztalt? Döntsd már el végre.
Egyébkénnt nekem sincs telehányva, megy minden a quicklaunchba (pont annyi visszaállitani mint w7-en, ja igen, mindenki emlékszik mennyit fikázták a bezzegW7-et az eltüntettet QL miatt...), de fentebb még az volt a probléma, hogy kötelező állanóan metrózni. Tény, hogy nem az (aki látott már élesben w8at és nem csak forumbanrinyálókolvasásitapasztalata van róla az ezt tudja)
Ami win7-ben egy kattintás a nyolcban ezt hogyan is oldod meg, hogy elérd az asztalt?
Mondom, hogy nem láttál még w8-at élesben, pont ugyanugy egy kattintás ugyanoda ahova a w7-en kattintassz.
Mert ugye a nyólcba ha oda viszem az egeret akkor előjön az az innovatív charm bar.
ha a legsarokba tolod az egeret, egyébként ott az asztal megjelenítése terület mint a w7ben
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest