Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
egy apró kérdésem lenne is hozzád:
Neked nem okozott gondot, hogy ugyanazt az accountot használja pl. az androidos mobilod és a tablet?
Csak mert így hogy tudok kizárólagosan csak a tabletre vagy csak a mobilra telepíteni, mert szinkronizálva van a kettő, vagy tévedek?
Köszi a választ!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszi a segítséget, ha Te nem mondod, hogy az extrem digitalban magyar kapható, akkor biztos hiszek az ügyintézőnek aki az ellenkezőjét állította, és most nem lenne itt a kezemben a prime

Most már arról írok, és nagyon kényelmes.
Hihetetlen, hogy ilyen kis billenytűzet milyen ergonómikus tud lenni...
A honeycombot én is csak addig használtam amíg az első nullára merítés ment, szóval kb. 2 óráig, utána felküldtem rá az ICS-t. Nem volt gondom a honeycombbal, de az ics nekem gyorsabbnak és ergonómikusabbnak tűnik.
A készülék teljesítménye félelmetes, és a flash telepítése se rontott rajta (igaz átkapcsoltam olyan módba a böngészőt, hogy csak külön kattintásra töltse be a flash tartalmakat).Nagyon sok funkciót még nem tudtam rajta kipróbálni, csak az alap dolgokat, de azok idáig meggyőzőek.
A sebesssége és stabilitása durván jó.
Majd kicsit utána olvasok, hogy mik a legjobb tablet alkalmazások, mert az alap widget kínálat kicsit szegényesnek tűnt (pl. HTC Sensation mellett
)
Ha van valami jó progi/widget tipped, azt előre is köszönettel fogadom.
Szerintem jó döntés volt megvenni, tényleg a tabletek/netbookok császára ez a cucc.
Remélem a későbbiekben sem fog negatív irányba változni a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hyundai, Kia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- Acer Nitro 5 (17,3") i7-11800H, RTX 3060 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi