- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
boletus
aktív tag
Boldog Új Esztendőt !
-
boletus
aktív tag
Minden Fórummtársnak, s Szeretteinek Boldog Karácsonyt kívánok : Valányi János.
-
boletus
aktív tag
A régi,már nem fontos leveleket képtelen vagyok végleg kitörölni.Vagy nem is lehet ? Ha igen,köszi a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szervusz !
Ezt a kérdést Neked kell eldöntened,olvass véleményeket mindegyik tabletről,a teszteket,és válassz. Én azt mondom ASUS 300,ha klaviatúrára is szükség van. Egy SAMSUNG tulaj meg az S - t ajánlaná. És,ez így természetes. A dokkoló alkalmazása is az ASUS mellett szólhat. -
boletus
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1001 üzenetére
Jelezte nekem is,mondván,nézzem meg az értesítéseket. Megnéztem,nincs. Én is szeretném tudni a tartalmát,vagyis hogy miről is szól.
-
boletus
aktív tag
válasz
mgTerminator #984 üzenetére
Nem esszük meg."Megfeküdné"a gyomrunkat.
-
boletus
aktív tag
válasz
Predatorka #981 üzenetére
Ezen az oldalon ajánlod a Samsungot ? Miért nem ott vagy ?
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #957 üzenetére
Rengeteg olyan alkalmazás van a "mind" között,amelyek hasznos voltáról fogalmam sincs. Mint írtam, nem használok külöleges alkalmazásokat,a nekem érthető,nem fontosakat letiltottam,az ismeretlenek maradtak.Segítenél selejtezni ? Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #953 üzenetére
Köszi,megteszem.
Nagyon sok hsz-t elolvastam(több ezret),köztük a J B telepítésével kapcsolatosakat. Átlag user vagyok, a NET,zene,és a fotó alkamazások a fontosabbak. Maradjak a szendvicsnél,vagy ?[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
Megvásároltam,töltőn van most. Ezután "lakom be". Üdv a fórumtársaknak ! Szívesen venném a jótanácsokat.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #825 üzenetére
Ez a rootolás,főzőcskézés a jobbítás az új,a jobb keresése. S ez,természetes is. Ha 3-4 évtizeddel fiatalabb lennék,én is "elkövetnék" egyet,s mást. Hatvanon túl már nehezebb,sőt........
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #949 üzenetére
Tulajdonképpennemis tudom,volt SONY X S-em,azoknak az első szériás készülékeknél "sárgulós bibi" volt a kijelzőjével. A SONY rugalmas volt,a hibásakat egyből cserélte. Az ASUS,ahogy olvastam,nem ilyen ügyfélbarát.
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
Az SN C5.......... a dobozon, szériaszámok a gyártás időpontját mutatják,ha igen, mikor készült - tudja valaki ?
Lefoglaltam telefonon egy M.M.- nél, és megkérdeztem a számokat. -
boletus
aktív tag
Üdv Mindenkinek. SAMSUNG Tab P1000-ről váltanék ASUS-ra.Szerdán veszem meg. Mire figyeljek ? Van Seria Number(SN)szám a dobozon,készüléken ? Ha igen,melyek a legfrisebb számok,azaz a legutolsó széria ? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- 81 Eladó Hp 250 g7 i5 8 gen laptop FHD 256SSD 16GB RAM Zsír új akkuval a képek szerinti állapotban
- 80 Eladó Dell Inspiron 3593 15.6" FullHD laptop, Intel Core i7-1065G7, 8GB, 512GB SSD Új Akkuval!
- Dell Latitude 5490 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB gar
- MSI Creator Z16P Notebook! 16" 165Hz / i9-12900H / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 2TB SSD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest