Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matteo_szg
    őstag
    válasz LackoMester üzenetére #82

Annál a bizonyos GTX980-as kártyánál az ASUS és egy bizonyos gamer sajtó közti kapcsolat miatt voltak problémásak a postok - a kommentelő az adott sajtó képviselője -, melyek sajnos tartalmaztak pár valótlanságot, ami pl. Titeket is félrevezetett. Ez lett jonesnak jelezve, mert teljesen másképp fest, ha egy valódi tulajdonos kér Tőletek segítséget, mintha egy eleve defektes tesztpéldányról a sajtó egyik képviselője véleményt formál, olyan módon, hogy az az övé, vásárolta, stb.

Ha probléma lenne, hogy hibás volt a kártya, ezt jones sem írhatná meg. De ez természetesen nem probléma, még akkor sem, ha az örök vadászmezőkre távozik. Volt már így a Matrix GTX780Ti-vel. Sőt, még az sem lett volna probléma, ha a kommentelő az igazat írja le, és úgy kér Tőletek segítséget.

De nem ezt tette...a helyreigazítás pedig erről szólt, nem arról, hogy a kártya egyébként tökéletes, és kizárt, hogy egy Matrix tönkremenjen.

• jones965
    Modder
    válasz LackoMester üzenetére #79

Nem tudom Neked mi lehet abból sok, hogy nekem mi a hobbym, és azt ki milyen formában támogatja. :U

Örülök, hogy a munkám gyümölcse elnyeri a tetszésedet, de ez is ellentmondásba kerül az előbbi megállapításoddal. Ugyebár ha nem csinálom, nincs mit publikálni. Ez ennyire egyszerű. :)

A másik dolgot, a GTX980 vga-val kapcsolatban pedig igazán elhagyhatnátok már, lévén a hozzá kapcsolatos dolgokról semmi rálátásunk nincs. Se Neked, sem másnak és nekem sem.
    Maradjunk annyiban, hogy ami ott leírtam, annyi volt a publikus része és pont. Azt hogy Te ez alapján milyen véleményt formálsz akár rólam, akár másról, az a Te problémád.
    Nekem ettől nem lesz kevesebb sem a támogatás, sem a kedvem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés