- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
Egyrészt ne vedd készpénznek az én sebességemet. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le... Viszont minden lehetséges dolgot megpróbáltam már: firewallok kikapcsolva, portok átengedve, stb.
Még azt vettem észre, hogy hiába seedelek több mint 10-20torrentet, elég gyakran sleep-be megy a routerre kötött vinyó. Megnéztem most ncoreon és az utóbb időben futtatott torrentek felénél 0Byte a feltöltésen, a másik felénél pedig pár tucat MB, pedig több GB-os filmeket töltöttem le... Tehát mintha nem látszódnék rendesen a külvilágnak...
Egyszer eljátszottuk unokatesómmal, hogy egy olyan torrentfile-t ami csak 1-2 embernek volt meg (köztük nekem is), elkezdett húzni, és tőlem az istennek nem szedett... talán az elején pár megabittel, de utána talán csak másoktól húzta, pedig az ő összsebességi letöltése nem volt magas. Nekem amúgy 3megabites uploadom van.
Valamit viszont elmondhatok. Lehet hogy én húzok rossz torrenteket, de elég gyakran csak pár megabyte-tal húzok, tehát hiába van gyors netem, egyszerűen a torrent legnagyobb korlátja az mások feltöltési hajlandósága
Szóval engem csak technikailag zavart, hogy félsebességen megy a torrentem, amúgy meg lefosom hogy egy FullHD film 8-10 perc helyett 15-20 perc alatt jön le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest