- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
szal memok lehetnek szarok, hibazhatnak idozitesektol (auton hagyas nem megoldas), NB, FSB fesztol (mivel irtad, hogy alapbol huztad a procit), GTL beallitasoktol. semmit nem irtal le ezekbol, valami utalast olvashattunk arrol, hogy esetleg auton hagytad oket (gyorsan futottam at, szoval ha megis benne van, akkor bocs, de nem tunt fel), az meg -mint tudjuk- nem sokat er. nem tudjuk a feszbeallitasokat, hogy mekkora a drop, a kingmax memok amugy is eleg kakik. tudom, volt benne mas ram is, es az uj bios utan az stabil is lett. szvsz nem az uj bios itt a lenyeg, hanem esetleg az uj bios altal mas feszeket adott auton a cuccoknak, ami javitott valamit. na mindegy, szvsz ez user error volt (nem kizarva a kingmax memok "hires" kepessegeit sem).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mint már említettem a következő írásom az ASUS P5K Premium/Wifi alaplapról szól. Hát tessék!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest