Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
üdv! Túl vagyok a gariztatáson, ma kaptam vissza a tabletet. Fals érintéseket produkált, ezért kicserélték a kijelzőt, 26 nap alatt. Bekapcsoltam, wifi csatlakozás után kiírta, hogy új frissítés áll rendelkezésre. Ezt örömmel nyugtáztam, majd letöltöttem playről egy alkalmazást és ekkor váratlan események indultak el! a kezdőalkalmazás leállt felirattal találkoztam, okéztam, újra az előbbi hiba, okéztam és ez állandósult is! Gondoltam, hátha segít az előbb említett renszerfrissítés, ezért elindítottam annak telepítését.... azóta ezt csinálja, fekete háttér előtt android animáció, próbálja a frissítést telepíteni... ennek 2 órája
ebből újra szervíz lesz, szerintem!
-
pro96
tag
válasz
tibee77 #3705 üzenetére
Hello! Éppen három napja jött elő nálam is ez a kijelző hipetaktivitás, minden érintésre teljesen más dolgokat hoz elő, gyakran többször képernyőt váltva, vagy random bezár dolgokat. Leggyakrabban a home gomb vibrál, meg az alatti rejtett funkciók. Ja, és szintén karácsonyi példány. .. A hátlap nem is tudtam, hogy levehető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest