- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
üdv! Túl vagyok a gariztatáson, ma kaptam vissza a tabletet. Fals érintéseket produkált, ezért kicserélték a kijelzőt, 26 nap alatt. Bekapcsoltam, wifi csatlakozás után kiírta, hogy új frissítés áll rendelkezésre. Ezt örömmel nyugtáztam, majd letöltöttem playről egy alkalmazást és ekkor váratlan események indultak el! a kezdőalkalmazás leállt felirattal találkoztam, okéztam, újra az előbbi hiba, okéztam és ez állandósult is! Gondoltam, hátha segít az előbb említett renszerfrissítés, ezért elindítottam annak telepítését.... azóta ezt csinálja, fekete háttér előtt android animáció, próbálja a frissítést telepíteni... ennek 2 órája
ebből újra szervíz lesz, szerintem!
-
pro96
tag
válasz
tibee77 #3705 üzenetére
Hello! Éppen három napja jött elő nálam is ez a kijelző hipetaktivitás, minden érintésre teljesen más dolgokat hoz elő, gyakran többször képernyőt váltva, vagy random bezár dolgokat. Leggyakrabban a home gomb vibrál, meg az alatti rejtett funkciók. Ja, és szintén karácsonyi példány. .. A hátlap nem is tudtam, hogy levehető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest