- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Internet adatforgalom számlálót szeretnék rakni a lányom tabletjére. Valahol azt olvastam, hogy a 4.0-nál újabb szoftverekben már van gyári. Az Asusban is van ilyen? (minden teljesen gyári rajta, 4.2.2 verzióval)
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
garcia66
tag
Ezt szeretem
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön HUxxxyyy esetazonosító számú készülékének javítása a mai napon lezárult, a javítást szervizünk befejezte. "
Gyorsak a fiúk, remélem jó is lesz
-
garcia66
tag
Ma jött az értesítés:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Értesítjük, hogy az Ön HUxxxxff esetazonosító számú készülékét a mai napon bevételezték, és várhatóan - hibától függően- 2-19 napon belül elkészül."
Remélem nem 19 nap lesz
Bár el sem tudom képzelni, hogy a mai világban mi tarthat 19 napig? Az érc kibányászásától az kész alkatrész beépítéséig elég rövidebb idő. -
garcia66
tag
Én már töröltem/újratelepítettem - de ez sem segített. Most fogadjam el, hogy hol működik, hol nem?
Érdekes. -
garcia66
tag
Sziasztok.
Decemberben már egyszer volt gondom a skype-al (akkor is csak fejhallgatóval működött) de akkor "csak úgy" megjavult. Most megint előjött ez a hiba. Mit tegyek? Bosszankodok, mert elvileg semmi új dolgot nem töltöttünk le a netről
Üdv. -
garcia66
tag
Sziasztok.
Tegnap kipróbáltuk a lányom tabján a skypet, de hang csak fejhallgatóval van. Olvastam, hogy másnak is volt ilyen gondja, hogyan oldódott meg, vagy mi lehet a gond? A legújabb (talán novemberi) frissítés még nincs felrakva, mert olvastam, hogy azzal is voltak gondok.
Üdv. -
garcia66
tag
-
garcia66
tag
igazatok van
csak nagyon kevés időt tudok most rászánni és kapkodok -
garcia66
tag
Sziasztok.
Sok agyalás után végül én is (pontosabban majd a lányom) tulajdonosa lettem az Asusnak. A tab 4.2.2 verziójú, de az első netre kapcsolódáskor felajánlott frissítést :4.2.4. ..... és ezután sok szám. Ez az android frissítés és engedjem? Ill. vannak-e rajta olyan progik, amelyket kilehet törölni/kapcsolni, mert átlag felhasználó úgysem használja? (Samsung GS Advence telóm van, és arról töröltem/kikapcsoltam néhányat.)
A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest