Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
scout pro
üzenetére
Ami még eszembe jutott, hogy a kliensben beállított portot engedélyezted-e a routereden (nat)?
Ez torrent esetében arra való, hogy aktív legyél (tudjon a többi kliens csatlakozni hozzád -> az adott port nyitva van). Amennyiben nincs beállítva, akkor passzív vagy. Aktívként tud hozzád csatlakozni aktív és passzív, míg passzívként csak aktív tud csatlakozni. Arra érdemes itt figyelni, hogy a tab ugyanazt az ip-t kapja-e meg, vagy időnként mást - ekkor érdemes egy fix ip-t beállítani.
Elképzelhető, hogy amit éppen le szeretnél tölteni torrentnél, csak passzív emberek vannak, így nem jön le semmi.
.
.
PC-n, más eszközön megy a dolog? Más oldalról esetleg? Ha leírod a pontos menetét a folyamatnak az is segíthet (browser megnyit(melyik)->torrent letölt->megynyit->kliensbe bekerül->ott mi látszik a tracker/peer részeknél). -
disy68
aktív tag
válasz
scout pro
üzenetére
3. Nekem is kellett egy torrent kliens, próbáltam én is a uTorrent-et, de szerintem nem valami jó. Próbáld ki az aTorrent-et, nekem bevált és több funkcióval is rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- RedMagic Astra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest