- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
pelenka35 #5211 üzenetére
Igen, végül sikerült kicserélnem az érintő panelt.
De megint cserélnem kell.
Az ebay-ről rendelt utángyártott érintő panel most kezd elromlani, egyre kevesebb helyen érzékel.
Az alján már nem is érzékel, nem lehet visszalépni, fel kellett tenni, a BackButton programot.
Most kezdett el a tetején is hibázni.
Úgy látszik, ezek max 1 évet bírnak
Még kipróbálom a TouchscreenRepair programot, hátha vannak csodák, de félek újra cserélnem kell.
Ali-ről rendeltem egy másik panelt, remélem ez tovább bírja.Azért a csere megizzasztott. Elolvastam a leírást, néztem videókat, letöltve a TVre.
Így se volt könnyű. A hátlap lepattintásánál kitört néhány kis pöcök, azok elvesztek.
Hajszárítóval melegítettem az érintő szélét, az is elég macerás volt. Ráadásul közben feszíteni kell kifelé. Én egy műanyag lappal feszítettem, az meg megolvadt, a melegítéstől.
Szóval legalább 30 perc szenvedés a csere.
Ha valaki vállalná Tapolca környékén, akkor inkább odaadnám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest