Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeracLord
csendes tag
válasz
tpeti78 #4512 üzenetére
tpeti78 (#4512)
Dánke. Jó pár éve írogatok novellákat és egyéb agyszüleményeket.... Sajnos nehezen tudom leküzdeni a megszokott és begyakorolt stílusomat
Szerintem is az lesz amit mondtál, majd az idő eldönti mi lesz szegénykévelDe azóta sem produkálta a fent említett "hibácskát". Szerencsére
(#4513) Aweriot
Óóó... Nem kell ilyenektől félteni szerény személyemet, már átestem pár hasonló "élményen"... Például amikor meghalt a régi Xperia X8-asom USB csatija széria hiba keretében, még féléves korában vagy amikor elrontottam az Odinnal történő ROM flashelést és bebrick-eltaz öreg Galaxy S Wifi 5.0-ámnál
No ezeknél az eseteknél pöppet megállt bennem az ütő, de nem kell félteni, mára már tudom kezelni az ilyen váratlanul előjövő "meghibásodásokat"
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Hobby rádiós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- VGA kibeszélő offtopik
- Direct One (műholdas és online TV)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest