Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
cyberjani #3248 üzenetére
Üdv találtam egy videót. Itt az a helyzet, hogy elforgatás után frissül csak az óra, aztán később magától rendbejött. Azt írták lehet, hogy valamelyik alkalmazás zavart be a folyamatba, ami pakol ki valamit az értesítési sávra. Root nélkül nem lehet az órát kikapcsolni a készüléken tudtommal. A problémán segíthet ez az alkalmazás, bár ahhoz, hogy automatikus legyen, root szükséges (ami szintén csak annyi, hogy telepíteni kell a framaroot progit, majd azon belül egy "klikk" és kész).
Amit még ki lehet próbálni, hogy kikapcsolod az asus értesítő cuccát és megnézed az alapértelmezett értesítési sávokat, azok mellett, hogyan viselkedik az óra (az asus beállításokon belül, fejből nem tudom mi a menüpont).
Esetleg root után kipróbálhatod a fullscreen programot is a notification toggle-lel kiegészítve, nekem remekül bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest