Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Ez a tablet nem zászlóshajó. Részemről pesszimista vagyok. Szerintem ez a tablelt az asus tab-termékeinek az alja. Ennél csak a 172-es van lejjebb, de az régebbi kiadás. Böngészve a netet, beleakadok asus hirdetésekbe, de mindenütt a padfone-t, és a trasformer-eket nyomják. Memo pados hirdetéssel még nem is találkoztam.
Ettől független, a 173x minősége, mindenképp prémium minőség szerintem. De ez azért van mert a gyártót asus-nak hívják, és nem concorde-nak, vagy beex-nek. Az asus mindig is a minőséget jelentette, és reméljük így is marad.
Van asus alaplapom, több videokártyám, netbookom, most már tabletem, de az előzőek támogatási tapasztalata alapján, azt kell mondanom, nem erőltette meg magát az asus. Az alkatrészekkel/netbookal megjelenéskor kijött driverek jó minőségűek, de azóta érdemi frissítés, extra funkció, nem jelent meg.
A tab jelen formájában is extra jó nálam. Se akadást, se funkcióhiányt nem tapasztaltam, ami pl., arra ösztökélne, hogy custom romot tegyek fel (és ez nálam fura). Ha nem lesz rá android frissítés, nem fog hiányozni mert most is kezesbárány. (Egy idő után természetesen kevés lesz majd a tab, de úgy érzem, ez még nagyon-nagyon odébb van...) Ami zavar egyedül, hogy kevés a háttértár. Van ugyan bent egy 32-es kártya, de amikor a játékprogramok kezdik átlépni a gigákat, ez kevés lesz. Részemről támogatnám, ha a tabok esetleg több sd-kártyások lennének, vagy jöhetne egy frissítés a tabra amelyik támogatná a 64-es kártyákat.
Elnézést, ha bő lére engedtem az "értekezésem"...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest