Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
xvid-et nem tudja hw-bol kodolni semmi (tudtommal), probalj ki egy x264-et. En a mobilomon 720p-s filmeket probaltam, siman mentek hw-bol nagyjabol ugyanolyan procival, mint ami ebben a tabletben van (a fo kulonbseg a mobildolgok tamogatottsaganak hianya), tok szepen neztek ki a HD kepernyomon a 720p filmek.
a cpu-k terheleset tudod figyelni a mozi kozben ezzel, mert a mozilejatszo fole rajzolja a diagramot (az ingyenes valtozatban nem)
-
godzsy2
senior tag
Ez már trilplázás, elkélne hogy később is lehessen szerkeszteni.

Utánanéztem az Mx Player oldalán, ott is azt javasolják, hogy frame drops esetén kapcsoljunk át szoftveres dekódolásra. Ha ott is ua. a helyzet, akkor a CPU nem elég gyors hozzá, még szerencse hogy a 4 mag bírja. Egyébként sem érdemes 720p-nél nagyobb filmeket rárakni, mert csak a helyet foglalja... én is csak DVDripeket fogok rátolni faternak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest