- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a yoga 8. Izgalmas a kialakítás, impozáns az üzemidő, tényleges sztereo, de.
Nagyon lehúzzák a módosított Android miatt.
Gyengécskének mondják a rendszeroptimalizációt, mert akadnak a programok. No ez utóbbi nállam már ki is lőné. Persze, lehet van rá valami megoldás az user berkekben.
Amennyire láttam, nem usb-n tölt, ergo nálam, megint kiesik. (Nekem ez alapfeltétel.)
Ami még lerontja nálam az esélyét, hogy nagyon vékonyka. Nekem böszme kezem van, én ilyen vékonyka cuccokkal, csak kínlódnék. (Többek közt, ezért vettem a telefonomra gumiborítást.) Jah, és az autós tartóm is megkínlódna valószínűleg vele.
Mondjuk, a "videokártyáról" nem találtam semmit...
Egyébként, nagyon tetszik!---------------------
Dazsar: Nem lehet, hogy hibás a letöltött csomag? Vagy amikor átmásoltad a memóriakártyára, akkor sérült meg? Esetleg xda-n tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Grim Dawn
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest