Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Igen ezt én is megtaláltam, de csak azokat az ott megjelenő alkalmazásokat lehet rátenni arra a sávra? Én olyat szerettem volna, hogy mondjuk elindítom a youtub-on a kedvenceket (csak a zene lenne fontos), és közben elindítom a MyLibrary Lite nevű programot, amiben olvasom a regényemet, és közben a háttérben fusson a youtube-ról a zene. Bár minek a kép, ha úgy sem látom.
A MyLibrary Lite-ot nem tudom rátenni arra a sávra a minialkalmazásokhoz, mert nincsen a kiválasztható minialkalmazások között (gondolom, mert nem minialkalmazás), vagy én nézek el valamit. Minden esetre azt sikerült tegnap megoldanom, hogy a laptopomon lévő zenéket wifin keresztül tudtam hallgatni a tablet - en regényolvasás közben.Nekem már ez is hatalmas élmény volt.
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest