Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
airwawes
üzenetére
Szia!
Játszani nem nagyon akarok hanem inkább ebook olvasónak használnám pdf,ebup, mobi könyvek olvasásához.Meg intőnként nettezéshez és ahogy olvastam sokkal masszívabb a fonepad és ha 65 körül lenne akkor nem gondolkodnék ennyit.De mivel ennyiért nem látam rendes gyári garival és itt linkelték 43000Ft igy a MeMO Pad lesz a befutó.Más:ahogy olvasom nem gorilla glass a a képernyő milyen fóliát érdemes rá venni?
Üdv:
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
airwawes
üzenetére
Negatívum: egyes Játékok/alkalmazásokat nem optimalizálnak megfelelően rá.
Az egész android rendszer nincs optimalizálva rá, már amennyiben az android témakörben beszélhetünk optimalizálásról....
Szerintem rossz választás az Intel, egyelőre. Memopad néhány ponton erősebb is mint a Fonepad. Fonepad-ra frissítések se jönnek nagyon, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest