Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TheVeracLord csendes tag Üdv erre fele mindenkinek! Tegnap este olyat produkált kis tabletem (me173x, mely még február vége felé lett vásárolva a hülye azért nem vagyok boltban), amit még nem nagyon láttam tőle (és semelyik másik/eddigi készülékemtől sem). Szóval épp felraktam szerencsétlen a töltőre, majd még lefekvés előtt gyorsan megnéztem valamit a nyeten. Kis idő elteltével (~30s) a kijelző négy sarka felől random elkezdett a kijelző befehéredni és nem reagált az érintésre. Én erre azonnal egy what the actual fuck just happened fejet vágtam (like this:  ), melyet egy halkan elreszteltet káromkodás is kísért. ), melyet egy halkan elreszteltet káromkodás is kísért.A tabot nyomban megszabadítottam a töltőtől, de a kijelző még mindig opálos, koszos fehér színben pompázott (középen a legutóbb látott tartalom még mindig látszott, de a sarkainál szinte teljesen fehér volt). Mint a villám a bekapcsoló gombra helyzetem mutató ujjamat és vadul lenyomva tartottam azt. A gép kis idő múlva újra indult, a "befehéresedés" szinte teljesen eltűnt a boot kijelzőn, csak a négy sarok volt kezdetben elszíneződve (sötétebb árnyalatú, mint az alap szín bootolás alatt), de mire felállt a rendszer azoknak is nyoma veszett, a probléma - időlegesen, I guess - elhárult. //Az egész esetről kép nem készült, mivel gyorsan kellett cselekednem, de a látvány is megért volna egy misét...// Azóta figyelgetem és használgatom a kicsikét, de nem ismétlődött meg azóta. A sebessége sem változott semmit sem, érintésre is ugyanúgy reagál, a képernyő színeivel sincs semmi baj és az aksi is ugyanazt a teljesítményt hozza mint általában... Szóval így a kis történetem végére érve, szerintetek mi a franc történhetett tegnap ezzel a gépecskével. Aggódnom kellene, hogy ez a jelenség újra meg fog történni? Lehet, hogy még lesz a későbbiekben ennek a jelenségnek valamilyen negatív hozadéka?  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), melyet egy halkan elreszteltet káromkodás is kísért.
 ), melyet egy halkan elreszteltet káromkodás is kísért.