Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeracLord
csendes tag
Üdv erre fele mindenkinek!
Tegnap este olyat produkált kis tabletem (me173x, mely még február vége felé lett vásárolva a hülye azért nem vagyok boltban), amit még nem nagyon láttam tőle (és semelyik másik/eddigi készülékemtől sem).
Szóval épp felraktam szerencsétlen a töltőre, majd még lefekvés előtt gyorsan megnéztem valamit a nyeten. Kis idő elteltével (~30s) a kijelző négy sarka felől random elkezdett a kijelző befehéredni és nem reagált az érintésre. Én erre azonnal egy what the actual fuck just happened fejet vágtam (like this:
), melyet egy halkan elreszteltet káromkodás is kísért.
A tabot nyomban megszabadítottam a töltőtől, de a kijelző még mindig opálos, koszos fehér színben pompázott (középen a legutóbb látott tartalom még mindig látszott, de a sarkainál szinte teljesen fehér volt). Mint a villám a bekapcsoló gombra helyzetem mutató ujjamat és vadul lenyomva tartottam azt. A gép kis idő múlva újra indult, a "befehéresedés" szinte teljesen eltűnt a boot kijelzőn, csak a négy sarok volt kezdetben elszíneződve (sötétebb árnyalatú, mint az alap szín bootolás alatt), de mire felállt a rendszer azoknak is nyoma veszett, a probléma - időlegesen, I guess - elhárult.
//Az egész esetről kép nem készült, mivel gyorsan kellett cselekednem, de a látvány is megért volna egy misét...//
Azóta figyelgetem és használgatom a kicsikét, de nem ismétlődött meg azóta. A sebessége sem változott semmit sem, érintésre is ugyanúgy reagál, a képernyő színeivel sincs semmi baj és az aksi is ugyanazt a teljesítményt hozza mint általában...
Szóval így a kis történetem végére érve, szerintetek mi a franc történhetett tegnap ezzel a gépecskével. Aggódnom kellene, hogy ez a jelenség újra meg fog történni? Lehet, hogy még lesz a későbbiekben ennek a jelenségnek valamilyen negatív hozadéka?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest