Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wombat87
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken telepítettem a frissítést. Hétvégén aztán sikerült teljesen lemerülnie (volt már ilyen máskor is, most se volt semmi probléma, feltöltött, bekapcsolt, ahogy kell), és most nem kapcsolódik wifihez, az ip cím lekérésénél megáll. (Próbáltam több hálózattal is, egyiknél se sikerül.) Tapasztalt valaki hasonlót? Lehet ennek köze a frissítéshez vagy a merüléshez? Ha nem, akkor szerintetek mi okozhatja? (Pénteken olyan helyen telepítettem a frissítést, ahol nem volt wifi, úgyhogy azt nem tudom, hogy már utána se kapcsolódott-e.)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest