Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Lóxart üveg ez :-D Műnyag, ha megkopogtatod hallani.
Nekem január óta van meg fólia nélkül tolom, semmi baja, nem is vigyázok rá. Használok Gerilla tokot, de én spec semmi pénzért nem tennék rá fóliát. Fóliából elegem lett a telefonnál, hogy 1 hónap után olyan karcos, horzsolt lett, hogy azt se láttam be van e kapcsolva a képernyő vagy sem. Mivel ezt a készüléket ujjheggyel és érintőceruzával lehet navigálni így kicsi az esélye, hogy megkarcold használat közben (csavarhúzóval nem működik) , az meg hogy pacás zsíros, istenem, frankó zoknival két húzás alatt le lehet törölni.
DE! mindenki egyedi igénye alapján használja, ki így , ki úgy
a screen glass-t meg nem kell szó szerint fordítani
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest