- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Tejes Pite: Jaja. Ezért jó, hogy még nem frissítettem. Unroot, és romfrissítés, ha gond van, és megy vissza gariba. Amiről nem tudnak, az nem fáj...
Gergom91: A custom rom, egy olyan rendszer a készülékhez, ami teljes szabadságot ad (nagyrészt). Magánemberek írják, hobbyból. Vannak benne extra funkciók, extra kinézet, tuningolási lehetőség, buherálási lehetőség, szóval "szabad kezed" van... Persze ez most kicsit pátoszos volt, de a lényeg ilyesmi. Ami még fontos, a custom romok, nagyátlagban frissebb rendszert tartalmaznak, mint amit aktuálisan a készülékhez a gyártó kiad, és sűrűbben jelennek meg. Bár még nem árultak el különösebben semmit, de gyanítom, valamilyen Cianogen Mod lesz a dologban... A legtöbb custom romos készülékhez, egyszerre több fejlesztés is megy. Amelyik a legszimpibb, azt rakod fel. Általában kigyomlálják belőlük a felesleges gyári progikat, így több hely, memória, prociidő marad. Ami kell, azt vagy visszarakod a playről (pl., youtube, gmail), vagy felraksz alternatív programot. Ha kigyomlálják pl., az asus progikat, tuti felszabadulnak akár gigák is...
A készülék eddig nálam jól vizsgázott. Bevállalom a garivesztés esélyét, ha kijött a custom rom, és a leírások alapján telepíthető (és ezt mások is igazolják), és ha tényleg tartalmaz számomra fontos újításokat.Paatikus: Nekem, magától még sose indult újra. Sőt, szerintem az elmúlt majd negyven napban, amióta megvan, talán ha 3-4x lett újraindítva. Az app backup and restore szerint 107 progi van feltelepítve. (Ma egy picit takarítottam, kb., 10 progi ment le a készülékről...)
A tok egy kicsit merész nekem...De jópofa az már biztos. Ami tetszik, hogy gondoltak arra, hogy 2 leszorítót varrjanak sarkanként. (ettől függetlenül, ez a rögzítési megoldás, nekem még mindig nagyon unszimpi... Nem érzem biztonságosnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest