Új hozzászólás Aktív témák

• emerzee

aktív tag

Tejes Pite: Jaja. Ezért jó, hogy még nem frissítettem. Unroot, és romfrissítés, ha gond van, és megy vissza gariba. Amiről nem tudnak, az nem fáj... :D

Gergom91: A custom rom, egy olyan rendszer a készülékhez, ami teljes szabadságot ad (nagyrészt). Magánemberek írják, hobbyból. Vannak benne extra funkciók, extra kinézet, tuningolási lehetőség, buherálási lehetőség, szóval "szabad kezed" van... Persze ez most kicsit pátoszos volt, de a lényeg ilyesmi. Ami még fontos, a custom romok, nagyátlagban frissebb rendszert tartalmaznak, mint amit aktuálisan a készülékhez a gyártó kiad, és sűrűbben jelennek meg. Bár még nem árultak el különösebben semmit, de gyanítom, valamilyen Cianogen Mod lesz a dologban... A legtöbb custom romos készülékhez, egyszerre több fejlesztés is megy. Amelyik a legszimpibb, azt rakod fel. Általában kigyomlálják belőlük a felesleges gyári progikat, így több hely, memória, prociidő marad. Ami kell, azt vagy visszarakod a playről (pl., youtube, gmail), vagy felraksz alternatív programot. Ha kigyomlálják pl., az asus progikat, tuti felszabadulnak akár gigák is...
    A készülék eddig nálam jól vizsgázott. Bevállalom a garivesztés esélyét, ha kijött a custom rom, és a leírások alapján telepíthető (és ezt mások is igazolják), és ha tényleg tartalmaz számomra fontos újításokat.

Paatikus: Nekem, magától még sose indult újra. Sőt, szerintem az elmúlt majd negyven napban, amióta megvan, talán ha 3-4x lett újraindítva. Az app backup and restore szerint 107 progi van feltelepítve. (Ma egy picit takarítottam, kb., 10 progi ment le a készülékről...)
    A tok egy kicsit merész nekem... :D De jópofa az már biztos. Ami tetszik, hogy gondoltak arra, hogy 2 leszorítót varrjanak sarkanként. (ettől függetlenül, ez a rögzítési megoldás, nekem még mindig nagyon unszimpi... Nem érzem biztonságosnak.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés