Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Tejes Pite: Jaja. Ezért jó, hogy még nem frissítettem. Unroot, és romfrissítés, ha gond van, és megy vissza gariba. Amiről nem tudnak, az nem fáj...

Gergom91: A custom rom, egy olyan rendszer a készülékhez, ami teljes szabadságot ad (nagyrészt). Magánemberek írják, hobbyból. Vannak benne extra funkciók, extra kinézet, tuningolási lehetőség, buherálási lehetőség, szóval "szabad kezed" van... Persze ez most kicsit pátoszos volt, de a lényeg ilyesmi. Ami még fontos, a custom romok, nagyátlagban frissebb rendszert tartalmaznak, mint amit aktuálisan a készülékhez a gyártó kiad, és sűrűbben jelennek meg. Bár még nem árultak el különösebben semmit, de gyanítom, valamilyen Cianogen Mod lesz a dologban... A legtöbb custom romos készülékhez, egyszerre több fejlesztés is megy. Amelyik a legszimpibb, azt rakod fel. Általában kigyomlálják belőlük a felesleges gyári progikat, így több hely, memória, prociidő marad. Ami kell, azt vagy visszarakod a playről (pl., youtube, gmail), vagy felraksz alternatív programot. Ha kigyomlálják pl., az asus progikat, tuti felszabadulnak akár gigák is...
A készülék eddig nálam jól vizsgázott. Bevállalom a garivesztés esélyét, ha kijött a custom rom, és a leírások alapján telepíthető (és ezt mások is igazolják), és ha tényleg tartalmaz számomra fontos újításokat.Paatikus: Nekem, magától még sose indult újra. Sőt, szerintem az elmúlt majd negyven napban, amióta megvan, talán ha 3-4x lett újraindítva. Az app backup and restore szerint 107 progi van feltelepítve. (Ma egy picit takarítottam, kb., 10 progi ment le a készülékről...)
A tok egy kicsit merész nekem...
De jópofa az már biztos. Ami tetszik, hogy gondoltak arra, hogy 2 leszorítót varrjanak sarkanként. (ettől függetlenül, ez a rögzítési megoldás, nekem még mindig nagyon unszimpi... Nem érzem biztonságosnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest