Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
Sziasztok!
Még szeptemberben vettem a tabot, de csak a napokban merült fel az igény az sd kártya használatára. Úgy tűnik, az enyém is hibás. A kezem ügyébe kerülő kártyák bármelyikét azonnal felismeri, csatlakoztatja, megy minden remekül, de néha elkezdi eldobálni. Nem várt eltávolítás, majd csatlakoztatja is, aztán kezdődik elölről.
Szóval szeretném megkérdezni, hogy Budapesten van-e tapasztalatotok a szervizzel kapcsolatban, egyáltalán mi a teendő? Webshopban vásároltam, számlával, hivatalosan.
Egyébként nagyon parádés a gép. Internetezés több, mint 10 óra, nagyon szép kijelző, és remek működés (-sd). Sem a kamera, sem a hangerő problémát nem tapasztaltam, frissítve van.
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest